Cissi goes Moraltant =Fiasko!

Nyduschad och i endast handduk sitter jag nu här och bloggar.

Jag har varit i Hässelby precis, åkte dit direkt efter jobbet och mös i vårsolen med Malin och hennes kompisar (Julia och Linda) samt mammsen. Pappa var i full gång med att göra mat till ett mindre kompani. Grillat stod på kvällens matsedel och gänget var bjudna. PT, Gunnsan med sin bättre hälft, Pelle plutt kom en snabbis och Per var också där.
Asgott som vanligt med pappsens grillade och mega mysigt. "Fredde" ringde precis när jag käkat klart så blidde lite bs med honom innan det var dags att säga hej svejs till allesammans.
Marianne bjöd in sig själv nästa Lördag på fika, det ska bli mysigt och se om hon kommer. Jag står beredd med kaffe och "nybakat" ;). Hon skulle ändå till Sumpan då och kika på någon antikbutik så det passar väl super?

Anywho, jag är hemma som sagt och nyduschad. Grabbarna grus, as in Axlo, Robban & co ska tydligen till Metropol ikväll och frågade om jag ville hänga på. Det är ju typ runt hörnet men frågorna är: orkar jag? borde jag?.. Svaret på båda är egentligen nej, absolut inte och knappast men va fan! -Ska jag gå och lägga mig nio ikväll igen och vara ångestfri imorgon när det är dags att jobba? Shiet, va jobbigt, måste jag göra dessa beslut själv, kan ingen annan svara åt mig?
Aja, jag får se, just nu är jag fortfarande super trött och mest sugen på att lägga mig i sängen och kolla klart på Hidalgo som jag påbörjade igår. Jag tror jag bangar, det blir super party nästa vecka ist. Både på Tisdag och helgen blir det fest för jag är så jävla ledig... Fan va ledig jag är, det är typ helt sjukt!

Aja, Hidalgo it is! Fan, jag saknar ju Axlo och gänget, jag saknar Olle, jag saknar Dash, jag saknar boo, jag fick träffa Sandra en snabbis idag men saknar henne också lite ändå, jag saknar... aah, jag saknar helt enkelt många människor!

FAN! Nu kom på att maskinen är full med tvätt, crap! Den lär ju vara mysig nu. Det kanske är dags att hänga upp den.
God natt på er allesammans! Försök att inte störa mig så mycket inatt, en natts sömn kan man väl iaf få? Eller?
Puss i knävecket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0