Förstööörd!

Jag gick och shoppade lite igår, hårborste, schampoo, bananer (ruttna) och lite nudlar typ. Astrisst att handla bara till sig själv så jag var inte alls entusiastisk. Jag snackade mest bara skit med Valkyria som försökte lura i mig att bananer är bär och avocado är frukt, pfft! Pyttsan! Det må stå det på internet men man säger inte bär till bananer.

Men iaf, sen gick jag hem med tunga väskan och påsen för att dussa och mysa lite, jag började knyta lite vänskapsband också men det gick mest åt skogen, jag hade lovat att Fredrik att han skulle få ett så det är bara att göra't.

Fredrik kom iaf till slut och det blev tv:n as usual, han ville kolla på motorjournalen och dom visar ju en hel del tunga bilar. Jag fick lite lektioner i vad turbo är och en massa annat roligt vetande om bilar.
Sen fick jag lite ont i magen så vi gick och la oss, jag somnade på dirr men blev väckt lite senare.. mest mys!
Imorse var jag trött deluxe men det var bara att ta sig upp och brumma till jobbet.
Jag har jobbat och slitit med Danni hela dagen och känner mig lite småförkyld, skittrisst men jag ska försöka bli frisk till helgen.
Jag åkte iaf hem till Hässelby efter allt slit på jobbet så käkade jag fisk med mamma, kände mig asofräsch så tänkte ta en dusch men det fanns ingen som ville låna ut sina kläder till mig så mina planer att åka till Ekerö och träffa Lisa och Linn sket sig totalt. Det var trisst, tanken var från början att vi skulle hem till mig men sen ändrade dom två damerna sig och ville åkte hem till Lisa ist så får väl skylla på det. Är inte helt lätt för mig att åka överallt även fast jag har bil, det kostar lite gran!
Jag åkte hem efter bus med syrran och lite Två ½ Men för att städa och tvätta, det är vad jag gjort i ett par timmar nu och sitter i väntan på tvätten så jag kan sova. Eller duscha ska jag göra också innan men jag hade gärna legat för några timmar sen. Shit happends.



image2402


Imorgon är det iaf sista dagen innan jag får ledigt, Fredagen off så jag ska hämta Fanny efter jobbet sen lämna henne innan vi åker på Fredag. Ska träna den där byrackan att hålla snattran minsann eftersom dom är så snälla hemma...

No no, dah showah awaits, -PEEACE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0