Got me thinking

Det var helt okay på jobbet idag, både jag och Danni spårar allt mer när vi jobbar tillsammans och båda klagar precis lika mycket.
Det kom in lite skumma människor idag, en kärring som läste igenom ALLT i butiken, hon stannade i två timmar. Jag och Danni höll på att dö av garv men kom fram till att hon antagligen hade nåt fel. En annan tant gömde sin kod så sjukt väl för hon var rädd för alla kameror sen när hon skulle gå så sa hon "Gud välsigne dig" till Danni och en tredje var så klantig att han körde in i en av skyltarna som vi har utanför. Shiet!
Vi har kommit på en ny lek också som går ut på att man ska skrämma varandra, det står 4-0 till Danni, vilken surprise. Han tävlar med den mest lättskrämda människan på denna planet och han smyger ju som ett lejon. As!

Jag fick iaf gå lite tidigare idag eftersom jag öppnar imorgon och smart som jag är så går jag ju inte och lägger mig på dirr utan sätter mig här men det var mest för att jag är upprörd. Engla blev dödad tydligen, jättetråkigt. Fick sms om att vi skulle tända ljus och grejor men eftersom jag inte kunde göra det så fick Fredrik göra det åt mig.
Jag är ju så himla intelligent, jag skickade sms:et tll honom om att han skulle tända ljus då frågade han ju om han skulle tända ett för mig med -"varför det, jag är inte död än!!!". Shiet, jag är så efterbliven! Skit samma...
Det slog mig också, självklart är det astråkigt att Engla dog, hoppas 42-åringen brinner i helvettet för det men å andra sidan dör det miljontals barn runt omkring i världen varenda dag, ska man inte tända ljus för dom också. Eller betydde det här barnet mer bara för att det var så mycket om det i media? Ja man börjar ju fundera, men som sagt, astrisst. Engla - R.I.P!

image2395

Nu måste jag sova, ska fan upp om fem timmar!
Sleep tight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0