Inspector Lisa & Linn

Jobbet igår var inget speciellt. Jag fick i uppdrag vid lunch att gå ut med Dina, Annes hund. Shiet! Det var så där lätt kan man säga, det var mest hunden som var ute och gick med mig. Stark som en oxe!



Jag slutade klockan tre så då rejsade jag hem för att byta om innan det var time to meet Lisa i Solna för att handla krubb. Det skulle bli en liten get together hemma hos mig eftersom det var typ femhundramiljoner år sen jag träffade Linnsan och då tyckte Lisa att jag skulle bjuda Fredrik också så dom fick inspektera och då gjorde jag givetvis det. Han var på, som vanligt så det var bara för honom att rappa på också.
Vi åkte iaf hem och medan jag sprang in med  varorna för att städa och duscha så åkte Lisa och hämtade Linn. Jag hann med en hel del men det är fortfarande inte rent hemma så det ska jag ta tag i snart.
Anywho, vi snackade, brottades och snackade lite till sen så bestämde sig Lisa för att det var dags att börja med maten, hemma hos mig är det nämligen gästerna som lagar mat om dom vill ha för jag är fortfarande helt oduglig på det. Det finns ett par historier om misslyckade blåbärspannkakor och pulvermos som inte gör som man vill...
Maten blev iaf klar och Fredrik hade inte ens åkt hemifrån än så vi käkade utan honom och dessutom drack vi vin, weeij!
Han kom till slut iaf och vi hade det astrevligt, massor med vin och mat. Gudomligt gott! Lisa lyckas igen.

Efter nio någon gång var det dags för flickorna att bege sig, så jag och F blidde ensamma igen. Vi lyckades roa oss med lite diverse sänglekar sen somnade vi till Scrubs eller något liknande.
Fredrik blev godkänd också btw, kändes ju skönt!

Idag var jag ledig så jag gick väl upp vid nio för att stoppa i pengar i automaten så jag skulle slippa den där jäkla p-boten och det gick ju bra. Sen pallrade jag mig till Suntana för att sola, det blev dock kortare tid den här gången än sist, 20 minuter fick räcka.
Nu ska jag som sagt städa och efter det får vi se vart jag beger mig, ska väl förbi F och kolla något lyse på bilen som är kajko och sen är "katten" tydligen dum också. Aja, det får bli ett senare problem. Nu ska dammsugaren fram.

Cheers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0