It's a hard knock life

Hey hey hallå! Det var riktigt skönt att sova ut idag, för det har jag minsann gjort. Klockan ett drog jag arslet ur sängen och gick upp göt att käka "frukost".


image2393

Nu är jag typ klar för att åka till jobbet, lite småsaker som ska göras innan men klockan 17:00 är det dags igen. Ångest ångest ångest, det suger att jobba kväll alltså. Igår kom det typ in tio pers fem minuter innan stägning, why? Man bara står och väntar på att få dra ner "porten" så kommer alla på en och samma gång...
Men iaf, jag lär väl vara hemma vid ett inatt och sen ska jag sova i fyra timmar för att sen gå upp och jobba i fyra timmar igen. Sånt är kul! Direkt efter jobbet ska jag till salongen nedanför och fixa mina naglar igen, shiet dom ser förjävliga ut just nu. Ska bli skönt att få det gjort.
På Tisdag är jag ledig sen jobbar jag bara Onsdag och Torsdag sen jobbar jag inte igen fören på Måndag kväll. SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT!!

Jaha, i övrigt känner jag mig elak just nu, samvetet är inte direkt rent so to speak! Jag vet inte vad jag ska göra åt saken men men... I didn't know, vad ska jag säga? Du betyder sjukt mycket...

Körslaget tog precis slut och jag blev faktiskt imponerad. Go Lotta!!
Nå ja, nu ska jag fixa lite i förra inlägget, missade hälften på grund av suget efter sängen...
Sho

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0