Oh crap!

Ja, upp i ottan idag! Blev lyckligt överraskad när Dannis bil stod utanför Shell. Tydligen så har det hänt någonting med en av Shorehs nära så hon åkte till Iran idag. Så ligger det till så jag kommer få spendera ett par dagar med Danni på jobbet framöver, great!
Idag har det varit ganska segt på jobbet, mycket att göra och jag fick mest stå själv i butiken för Danni och Roger har skyfflat jord. När Farhad kom fick jag mig en lite utskällning, eller utskällning... Tillrättavisande kanske man kan kalla det. Anyway, jag har iaf inte käkat någon lunch så jag var väl lite grinig för mig själv i några sekunder, som tur va gick det inte ut över någon.
Jag och Danni har snackar kroppshår och haft rittävling idag också, jag vann för jag ritade det finaste huset...

Efter jobbet tankade jag bilen LITE så jag typ kom hem och till jobbet imorgon sen åkte jag hem och kollade posten. Boendeparkeingsskiten hade kommit men jag fick detta som svar
"Vi har fått ansökan om boendeparkeringstillstånd för bil NZO 510. Enligt bilregistret är detta fordon belagt med användningsförbud och vi kan därför inte tillsyrka Er ansökan" -WHAT??
Jaha, så har vi inte betalat någon skatt tydligen, jag hajar noll. Så istället för att ha det mysigt med Fredrik och hans små söta systerbarn ikväll så ska jag ta min bil som jag inte ens får köra till Hässelby för att fixa med den här röran och ge mammsen hennes räkningar som dom dumma stolpskotten på posten envisas med att skicka till mig.
Ja, nu blev jag lite upprörd också, men det är mest för att allt ALLTID ska hända på en och samma gång. That sucks big time!

Jaja, jag ska väl försöka städa lite nu eller nåt, för här blir obviously inga barn gjorda.
XoXo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0