Party on

Igår så var det pissväder, men jag pallrade mig upp klockan nio, eller typ tjugo över. Fem minuter senare ringde Lisa och påminde mig om att jag skulle vara utanför hennes skola klockan tio. Jaja, jag är på g!
Make-up on, clothes on, in i bilen och brumma iväg på känsla för pappas beskrivning hajade jag inte riktigt men jag hittade till slut iaf och jag var i tid. Tidigare än Lisa t.o.m så jag körde runt i industriområdet en stund sen dök hon upp min fagra vän. Brun som en negööööör, nörden hade ju solsprayat sig lite och tryck på sig nails så hon var fan snyggare än vanligt.
Vi åkte iaf till nya modehuset i Vällingby och där shoppades det loss. En assnygg topp från Mango, rygglös!! Ett par trekvartsbyxor på topshop sen var outfiten complete. Lisa var faktiskt lite avis på mig. totally understandable...

Jag skjutsade hem Lisa sen och fick låna lite stuff att ha i flätan sen åkte jag hem och sov massor, mobilen lät all the time. Lisa var taggat till max på sin middag och skickade sms efter sms. Sen hände det unexpected, telefonen ringde och det stod "Rainbow" på displayen. Shiet! Jag svarade iaf och fick en uppläxning. -"Jag är arg på dig för tre saker, jag fick veta av din mamma att du har en pojkvän, du hör aldrig av dig... och jag är BLEK!" Wopsie, får styra upp det här tror jag. Jag blev medbjuden till Ekis landställe helgen den 19:e, det kan ju bli skevt och jag jobbar dessutom. Vi får se om jag kan byta till mig något. Jag får väl antagligen jobba den här helgen så får Sebbe ta nästa eller nåt sånt. Crap! Jag som verkligen sett fram emot att vara ledig, men men jag får ju göra nå skoj helgen efter så ska väl inte klaga.

Just det, tillbaka till gårdagen. Jag vaknade till slut för Chaplin tyckte jag skulle sätta på kaffe. Så det var bara att göra't sen dök han upp och tyckte jag var dålig som aldrig hade städat när han kom. Men jag är lat och ingen pedant människa som han och han vet hur det ser ut så fuck you...
Vi kollade på the EXeffect och blev båda väldigt upprörda.
Två ex blir i princip lurade, de tror att de ska på en romantisk helg med sina nuvarande flickvänner respektive flickvänner men i själva verket hamnar dom med sitt ex. Medan de nuvarande respektive sitter och kollar på en lampa, varje gång lampan lyser så tar exen på varandra mer än en sekund. Exen blir ju lite smått lurade med lappar där det står att de ska slicka på varandra och dansa och grejor. Flick- och pojkvännen får då och då spionera på dom på en tv som dom fått på rummet.
Det här kaosade ju givetvis, exen hade gjort slut för att flickvännen hade varit otrogen med sin nuvarande pojkvän men det stoppade dom ju självklart inte. Eftersom det tog slut så plötsligt så fanns det ju fortfarande känslor kvar. Dom badade tillsammans, sov tillsammans ja och sen snackade dom och det slutade med att snubben förlät tjejen och dom nuvarande partnerna var ett minne blått.
Det är typ sånt som inte direkt händer varje dag men jag och Chaplin satt iaf och svor. Jag skulle ALDRIG vilja vara den flickvännen som kollade på. Att bara kolla på och inte kunna göra ett skit. I rather not know! Eww!

image2384Jaja, det tog iaf slut och helt plöstligt var klockan massor så jag chasade iväg Charlie och hoppade in i badrummet för att raka benen och duscha. Sen sattes allt på, det var riktigt hett måste jag säga. Sen begav jag mig till 7Eleven för att köpa påfyllning för att sen springa till bussen som skulle ta mig till Solna station. När bussen började åka märkte jag att den körde förbi min lägenhet. Asonödigt att gå enda till stationen.
Jag kom iaf fram efter typ en kvart och då fick jag en härlig vägförklaring sen var jag framme hos Tessan och Jimmy där vi förade lite innan vi tog pendeln in mot stan.
Jag blev såklart jätte kissnödig men det löste jag minsann ganska snabbt precis innan tåget kom sen så var det party on. Jag märkte att stället där skivan höll till var väldigt bekant och kom på ganska snabbt att jag varit på en annan skiva där. Andreas hade också sin där, riktigt fräscht ställe faktiskt, fick dock värsta deja vu-känslan.
Jag möttes iaf av en bamsekram av Lisa när vi kom in, Axlo var där och Jacob. Olson också, honom fick jag mig en redig utskällning av. Han stod faktiskt och skrek på mig i baren. Kändes inte så skoj men jag förstår honom. Jag måste skärpa mig, I'm such a pussy!
Men iaf, snackade massor med Alexandro, dansade lite med Jonta som var galet dragen "Jag älskar dig Cissi..." buff buff, Lisa försvann hela tiden, Jacob och Alex såg inte allt för roade ut. Kan ju ha berott på att de båda skulle upp och jobba. Jonas var där också så honom snackade jag nog också med. Det var trevligt helt enkelt, iaf tills alla toaletterna pajade och alla var tvugna att gå ut och kissa. Ungefär runt den tiden kände jag att det var dags att bege sig hemåt så Lisa ringde en drolla och jag ramlade i sängen så fort jag kommit hem.



Vaknade imorse och mådde väl så där, jag märkte att jag hade bytit trosor iaf och att jag inte riktigt tagit  mig tid att lägga kläderna där dom skulle vara utan bara slängt av mig dom i vanlig ordning. Det är stökigare än vanligt här just nu och tanken är väl att jag ska ta tag i eländet men jag orkar inte. Det får bli ett senare problem.
Fredrik ringde för ett tag sen också han såg verkligen fram emot resan till landet, I can't see why! Snubben bor i Bro det blir väl typ som att åka hem.. Eller?

Aja, nu ska jag städa typ.. eller lägga mig och sova igen. Om dom nu inte börjar borra igen, känns typ som dom borrar i mitt huvud. GAH!
Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Dash

"Snubben bor i Bro det blir väl typ som att åka hem" Hahahaha, word! Han har ju fan kossor på sin balkong. Ta ledigt din man ska ju skolka från sitt jobb ffs.

2008-04-09 @ 19:48:19
Postat av: cecilia

ja men jag menar de ;)
jag ska göra mitt bästa.. promise

2008-04-09 @ 20:00:36
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: lajzan

snyggt!

2008-04-09 @ 21:33:47
URL: http://lindaarnblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0