People always leave

Jobb idag igen! Aschill har det varit, typ inget folk men ändå gick tiden relativt snabbt så det var mycket skönt! Imorgon är det ett kort pass, sex till tio!

Efter jobbet så åkte jag hem på dirr och kort efter kom Lisa, min bebi! Hon hade med sig lite tilltugg som hon snott från sitt jobb men vi kom fram till att vi var hungriga så vi rensade kylen. Det blev någon supergod ihopblandning av ricottafyllda pastaklumpar, avocado, en jäkla massa majs och pesto. Tänk vad man kan hitta på av lite gott och blandat i kylen.
Vi snackade skit som vanligt. Lisa frågade när jag skulle ta tag i mitt liv, hon tyckte inte jag skulle fortsätta på Shell i hela mitt liv och jag vet inte vad hon menade med det men jag ska nog börja söka runt lite nytt snart, det känns ju som det är dags kanske att utvecklas och prova på nytt. Jag är visserligen jätteny på jobbet fortfarande men det skadar ju inte att kika liksom. Jobba ska jag iaf göra tills jag är säker på vad jag vill göra, plugga ska jag väl göra så småningom men man kan inte bara plugga för pluggandets skull utan jag ska hitta någon form av karriär som jag kan leva med.
Jag har länge velat bli reseledare men pappa spolade ner det i toaletten, han tyckte minsann inte alls det var bra och jag lyssnar på min far. Kanske lite för mycket.
Sen iaf så snackade vi om det vanliga, killar, skvaller och sex! Always the same med lättfotade Lisa. 

image2319Nu gick hon nyss och jag har kikat runt lite. Jag blir bara mer och mer orolig för att saker ska upprepa sig själv. Det vill inte jag... Jag har lovat mig själv att aldrig nånsin låta någon ny person gå ut över gamla vänner så som det gjort en gång förut och som vissa av mina vänner låtit det göra över mig men fan nu händer fast jag inte gjort något. Jag är verkligen sämst i världen!
Man kan tydligen aldrig få allt man vill ha, det ska alltid vara något som skiter sig...


Aja, snaart ska jag iaf gå ner och sola för det fungerar aldrig när jag vill men nu jävlar har jag växel.

Me gonna be sunkissed!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0