TRÖTT!

Shoo, jag är så trött så vill bara hoppa i sängen.

Dagen har varit kaosig på jobbet, dieseln tog slut igen, två smitningar, Roger var argsingen, jag stod själv i säkert tre timmar.. BLÄ!
När jag slutade åkte jag iaf hem till la familia och jag fick pannkisar, mammsens pannkisar. Mums! Chappe kom och käkade med oss också, efter mat och bs så packade vi bilen på bärgaren och Chaplin körde mig till öarna där jag skulle träffa världens bästa Lisa. Vi snackade massa med skit och ja, hon har ju studentskiva på Tisdag, självklart ska jag infinna mig.. tillsammans med halva Munsö och Ekerö. Shiet! Det kommer likna festerna jag gick på när jag precis börjat gymnasiet och lärt känna alla Ekerögirls. Iaf samma folk! Fruktasnvärt skevt.

Jag ska prata med Emilia också och kolla vad hon ska busa innan, jag känner mig lite mobbad. Det är ingen som vill vara med mig. Jag frågade Alex men han och "alla som luktar kiss" skulle hem till Albert och honom känner man ju inte så bra så det sket sig. Dom kommer iaf vara nära eftersom han tydligen också bor i Sundbyberg.

Iaf, nu ska jag hjälpa Lisa med en bild, sen en snabbdusch, slänga iväg ett mess och sist men inte minst -SOVA! Jobb imorgon igen givetvis, helgen verkar vara händelselös så det lär bli en massa jobb! Wiiihaaa!..
Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0