Wunderbar

Japp bara för att beskriva helgen med ett ord. Den kunde faktiskt inte bli så mycket bättre.

Jag blidde hämtad, relativt otaggad och med massor av smärta, hemma i Sumpan. Madde var givetvis taggad till max. Hon satt och skrek WOHOOO i framsätet med en bira i högsta hugg. Nickepicke satt i baksätet med mig och kuckilura medan Fredrik fick äran att vara chaffis.
Det var någon salig blandning på musik, calzonelåten, raggarrock, barnvisor och lite annat mysko men det var bra skit. Det gick fort och Fredrik blandade ihop Gustavsberg med Nacka men annars gick det riktigt smidigt, vi stannade på Donken och käkade lite innan vi brummade vidare och det var som vanligt ett jävla klagande på mina matvanor. Screw you guys, I'm going home..! Naee, men nästan...

Vi kom iaf fram till slut och det var en hel del "här får du välja om du vill ta höger eller vänster" vilket gick ganska bra tills det blev fel och vi fick backa och vända. Men seeeen var vi iaf framme och då säger ju Nickepicke att vi ska ställa oss på "grusparkeringen"... VAH?? Det fanns ingen grusparkering, däremot fanns det en infart och en bro som ledde in på tomten över bäcken. Men visst, han gav med sig till slut så fick vi stå på gräsmattan.
Vi gick upp i mörkret, och efter att vi typ burit upp allt singstar, guitarhero, dansmattor och alla femhundraelva sällskapsspel så öppnades den första (för mig och F då) och då började kalaset.
Det blev först parspel tror jag (minnet sviker lite) och ja, det gick ju faktiskt ganska bra. Fredrik fick alla lätta frågor så det slutade med att jag gjorde att vi förlorade. Han visste inte att jag aldrig skulle käka kattmat och jag visste inte att... shiet kommer inte ihåg. Anywho, Madde och Nickepicke vann iaf, inte helt otippat med tanke på att dom snart firar guldbröllop.
Efter det blev det brainstorm men eftersom pojkarna började snacka bilar och skit så gav vi upp det hela men jag låg iaf mycket bra till så vi kan väl säga att jag vann... -YEEY! Det blev även lite guitarhero och dansmatta men det gick väl sådär med det så vi gav upp ganska tidigt.
Klockan halv ett satte jag mobilen på laddning och ja kort efter det så gick vi väl och la oss.

På Lördagsmorgonen vaknade vi ganska lagom tid, asvarmt i rummet. Elementet var på, solen sken rätt in i rummet och jag var het som en spis eftersom jag var så bränd så det gick i princip inte att sova mer.
Vi gick upp, Fredde gick in i stugan där Madde och Nicpepicke höll till och störde givetvis mitt under parningen men det hjälptes inte för vi var hungriga och att Madde som vanligt var kåt som ett djur gick liksom inte att göra något åt just då.
Jag, Madde och Nickepicke snackade om vilken tur det är egentligen att man är tjej, tänk om man skulle behöva slicka pussy. Jag har faktikst kommit fram till att det bara är typ ett köttstycke som luktar fisk, det kan fan inte vara så kul alltså, nej du det är bäst att vara tjej och straight!
Efter mycket om och men så drog vi till affären där vi införskaffade diverse mat och annat som kan va bra att ha. Marschellows bl.a, mums och självklart OBOY, yumyum!
Hem igen och jag skulle leka med den nya telefonen som legat på laddning hela natten, jag var så glad så till jag öppnade luckan för att sätta i simkortet och märker att jag inte satt batterihelvettet än, -Naaaej, va trisst!!.. Då blev jag mindre glad. Det blev inte bättre av att Fredrik och Nickepicke står och asgarvar. Så jag gick in och skämdes en stund i stugan och blev måttligt arg på mig själv men Fredrik kom in och tröstade mig och sa att han stoppat i batteriet igen. Spanks puffin.

Ja, mer öl och mer spel. Crocket som jag verkligen totalkrossade alla i, kubb som gick mindre bra för jag och Madde hade solen i ögonen, sen kom forbollen fram och då tänkte jag sätta på mig ett par strumpor som inte hasade ner så mycket men det slutade med en liten powernap. Wopsie!

Det var iaf asskoj, jag lyckades imponera med mina hjulningar också, fett skillad.

Fredrik kom givetvis på att han inte hade något snus kvar så det var bara för den enda relativt nyktra människan att leka chaffis mot staden så dom kunde få sig sitt snus och inte helt oväntat så kom Nickepicke ut med ett paket korv.
Sedan bidde det kväller och männen lagade krubb, shiet va duktiga dom var på det alltså. -Mycket gott! Massor med creds för det, efter diskningen så ville dom visst kolla på film och ja, vi sa att de skulle somna då och mycket riktigt. Jag somnade en stund och vaknade, mobbing på mig för att jag var trött sen la jag mig ner en stund och när filmen gått ett bra tag satte jag mig upp och ser hela min omgivning i totalkoma.. KUL!
Filmen tog slut efter ett tag så jag satte mig upp och började plocka flaskor och burkar som dom slängt omkring sig ute sen när jag kom tillbaka så hade typ Nickepicke och Valky vaknat. Vi försökte sätta igång nåt igen med Torkel i knipa i bakgrunden men det gick åt helvette. Det andra paret gick ut och rökte medan jag försökte få liv i Fredrik. Jag killade honom och sa att jag skulle gå och lägga mig men han blev mest bara sur så jag gick därifrån och sa nighty night till dom andra två.
När mannen till slut vaknade så frågar stolpskottet Maddox vart jag tagit vägen, när hon berättar att jag gått och lagt mig så vräker han ur sig "jävla bitch!"... MY GOD, säger man så?? Nej det gör man fan inte, pisspotta!
Men till slut kom han iaf inramlades och stänger inte dörren efter sig, så jag frågar lite snällt om han hade en stör i arslet och då blev han minsann upprörd men det gick över när han kom på att han precis sagt bitch till mig.
Han somnade typ på dirr och började snacka om frakturor och grejor i sömnen så jag låg mest och skrattade för mig själv. Haha!

Imorse när vi vaknade så kom vi återigen in och störde men vafan, snacka om dålig tajming! Dom kan ju passa på att ligga när vi inte är där liksom, orka!
Aja, det blev iaf en mysig frukost som Fredrik kirrade ihop, med oboy i massor. Lite kubb, texas hold'em och en hel del städning samt packning bjöd dagen på och ja, nu har jag precis kommit hem till Sumpan igen efter att blivit avdroppad hos mor och far på middag. Mycket mycket trevlig dag och en helt sjukt jävla perfekt helg..



image2419
Fredrik ville inte grisa ner i bilen så han hängde soporna på antennen istället!


Det har varit en hel del snack om sex och ligga eftersom Madde var så jävla kåt hela tiden, hon kunde inte heller bajsa fast hon var jätteskitnödig. Mycket balla uttryck, korv med bröd, mys och spel. Det känns inte alls kul att gå till jobbet igen och jag tror jag ska försöka kika lite på andra alternativ så fort jag kan.

Ja där har ni det mesta, jag fyller i det som jag glömt later.
See you on the flipside!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0