Det blev inte som vi tänkt oss

...kan man säga.

Jag, Lisa och Sandra virrade runt som fan innan vi bestämde oss för att skita i Ängby och Drottningholm och åka till Riddervik istället. På vägen busade jag lite med Lisa och smeta en klick glass i fejset på henne och hon gjorde tillbaka hundra gånger värre såklart.
Klockan var typ tre när vi till slut la ut våra handdukar på ett nerspytt berg. Vi solade och badade ett tag, senare kom Fredrik och hans lilla vän Stoffe med motorcyklarna och hälsade på. Varma som as åkte dom ut enda på bryggan. De stannade kanske tio minuter eftersom dom höll på att avlida i sina varma skinnställ, de funderade båda två på att hoppa i vattnet för att svalka sig lite men det blev inte av. Istället fick dom ett rent helvette med att försöka vända på sina bikes på den smala bryggan, shiet va jag garvade... och filmade.





Vi drog därifrån vid middag, skjutsade hem Sandrew och Lisa lyckades övertala mig att skjutsa hem henne. Inte för att det var svårt direkt men vi hann stanna på Ica i centrum innan och småshoppa lite. Jag tog ut lite pengar innan och sa NEJ högt till Lisa eftersom hon sa något dumt och det tog en gammal gubbe som hej tydligen och hälsa glatt "tillbaka".
När Lisa var lämnade var det hemgång, lägenheten var tom men snart kom min man tillbaka med hunden. Dom hade varit på långpromenad och såg båda väldigt nöjda ut. Jag och F skulle ut på date och käka så vi lämnade Fanny, och som jag gjort så många gånger tidigare lämnade jag uteplats-dörren öppen eftersom det annars blir så varmt i lägenheten och jag vet hur Fanny tycker om att ligga ute på de svala plattorna. Det var ett stort misstag...
Jag och Fredrik käkade på Texax Long Horn och snackade en massa samt kärepärade, när vi kom upp på gården så kom grannpojken uppspringande från trapporna och sa att hunder smitit. Tydligen ville hon inte vara ensam och sprang väl efter oss men kom vilse. Hon hade kommit tillbaka till gården vid ett flertal tillfällen under kvällen och vi letade överallt. Vi tyckte vi hörde henne flera gånger men kom aldrig tillbaka och har inte setts till sen dess.
Jag är just nu livrädd, det är MITT fel att vår älskling är borta och jag vet inte vad jag tar mig till om hon inte kommer fram snart. Alla hemska tankar kommer upp i huvudet samtidigt och det är så jäkla jobbigt att inte veta vart hon är eller om det hänt något.
Jag försöker trots allt tänka posetivt och hoppas att någon har tagit hand om henne och har i avsikt att lämna henne till polisen eller ringa på någon av lapparna vi satt upp i hela Sumpan.

Förlåt familjen, det var verkligen inte min mening. Jag ville ju bara att hon skulle ha det så bra som möjligt men det gick åt helvette...
Jag har jobbat hela helgen och familj och vänner har hjälpt till att leta, många har erbjudit sig och alla ägnar oss en tanke. Det känns skönt att många bryr sig, just nu vill jag bara ha hem min hund.

Idag efter jobbet drog jag hem till min sovande man, tröttmössan somnade till något rally och mumla on and on om alla som körde. Jag måste plugga på det där, kan inget alls.
Lajzan hörde av sig och ville komma, när jag kom hem sa hon att hon var påväg. Skit tänkte jag då och hoppade in i duschen, sen fick jag ett sms där det stod att tåget inte gick fören tjugo minuter, yeey! Jag och F hann minsann ligga iaf, vi må vara oseriösa innan sängdags men när det väl gäller är det grymt!
Anywho, när vi var klara att gå och lämna tillbaks ännu en värdelös film och sen vidare till affären så kom Lajzan och berättade alla freaky historier. Hon har varit med om en hel del skit i Maggan alltså, äggkastning, dans och sång på baren, blanda drinkar, strul med både den ena och den trettionde hon hade till och med en snubbe som fick kliva på i grannhuset. Congrats Lajzan!
Hennes tattoo är klar nu också, hon var dyngrak när hon gjorde den och så vitt jag vet var även tattueraren det för tatueringen är SKEV. Det ser lite ut som jag är kär i min youngest sister, men wtf. Den är jävligt unik så jag gillar den...



Nu har vi precis käkar fiskpinnar och potatismos som Fredrik lagat till oss. Han är skön! Vi sitter och kollar på någon skitserie på tv. Jobb Sören hela nästa vecka. Jag är ledig Onsdag sen jobbar jag konstant tills nästa Fredag. Jag ser fram emot det som fan...
Det är en hel del utgifter dom kommande månaderna så det är bara att kämpa på.
Fredrik tycker jag ska spara pengar till December också när han och hans familj ska till Thailand, vi får se hur det blir.

Ha det bäst nu, och tack för alla snälla kommentarer och framförallt tack till Gunnar, Marianne och Alexandra som hjälpt till oerhört mycket. Hade hon varit i närheten vet jag att hon kommit fram om hon hört er.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0