Sol & bad... och städning

Det blev lite bråttom till jobbet igår eftersom pappa skulle käka och grejor i Vällingby men jag kom precis i tid ändå.
Det var jag och Leonard som jobbade kväll och det var skönt för tiden går snabbare med den pajasen. Han gör massor med knäppa grejor och har en del wacko saker för sig. Han älskar att sitta på kassadisken eller ligga på papperskorgen. Kasta kvitton och träffa papperskorgen är han verkligen sämst på.
Fredrik kom och sa hej också, han var ute och åkte motorcykel som vanligt så han hande vägarna förbi, sötapa!
Klockan halv elva var jag hemma igen, jag chansade inte ens på att försöka få en parkering utanför mig för jag visste att det aldrig skulle gå så jag ställde mig längre ner och stoppade i lite cash så jag slapp gå upp klockan åtta och flytta på mig. När jag vandrar upp för dödsbacken utanför så ser jag att en biljävel åker precis framför trappen till gården, jag trodde jag skulle svimma när jag kånkade upp all skit för den långa backen. Fasiken, man blir förbannad för mindre.
Baby satt framför tv:n och kollade på dragracing och jag sprang typ in i duschen efter att F tryckt upp mig mot frysen för att jävlas. Svalkade av mig lite snabbt och duschade av håret och hoppade sen ner i soffan för att mysa. Vi skulle kolla på en ny film, Humor hette den och det enda som var värt att kolla på var väl egentligen Björn Gustavsson och resten av Parlamentet-klippen.

Vi gick och la oss och somnade väl vi halv två. Jag fick direkta order om att se till att Fredrik skulle gå upp på morgonen men det sket sig. Jag försökte men han röt åt mig i nattmössan så jag blev rädd och då vaknade han sen nästa gång tio minuter efter att han skulle börjat. -Wopsie babycakes, I tried!
Idag var jag ledig och jag har varit på brunch med Fredrik som bjöd på fläsknoisette på "Den matglade". Mumsfillibabba!
Efter det åkte jag på dirr till mor och far för att sno med mig hunden. De hade skaffat sig en alldeles för stor pool för tomten så den stod på altanen ihoptryckt mellan två pelare, jag vet inte hur det där kommer sluta men jag hejar på dom som försöker. Det var tydligen väldigt varmt häromdagen så de körde på något form av spontanköp. 
Min pappa är bäst för han bjöd på en full tank med bensin också, lycka! Nu kan jag ju åka lite bil igen utan att vara nervös för att skrothögen ska stanna.
Snart bär det av till någon strand med Lisa och Sandrew. Vi vet inte vart för det finns tydligen inte ett enda ställe med strand i Sumpan. Det är tur att det är nära till allt, vi lär väl hamna på Kanan eller Ängby eller liknande.
Ikväll blir det middag ute på någon restaurang, bara för att det är Fredag och jag kan inte direkt festa eftersom jag ska jobba imorgon bitti. Det är jag och Marcus(?), -inte den blekaste vem det är men det blir säkert superbra...



Imorgon efter jobbet bär det av till Grönan, vi lär möta upp resten av familjen Arnblom som redan är inne. Eller ja, mamma och pappa då och deras gang. Karuseller och lite öl ska man väl få ner. Myspys!

På Söndag får vi se om jag ska jobba eller inte, jag vill ju helst inte men jag kan inte riktigt styra det. Finns det ingen annan är det bara att ställa upp, tyvärr!

Nu måste jag dammsuga och bädda OCH vika tvätt innan Sandrew och Lisa kommer.
XoXo!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Nu åker jag till Italien i en vecka!

Men deppa inte, medans jag är borta så pågår en frågestund på bloggen, när den avslutas står i inlägget.



Ha det bra, så svarar jag på allt

när jag kommer hem.

Tusen kramar /Fanny

2008-08-02 @ 13:24:51
URL: http://faaanys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0