Bloodgiver

Haha snygg översättning.
Jag har iaf varit en snäll kikka idag och gett blod när jag slutade jobbet. Eller först solade jag lite, sen hämtade jag Lajzan och seeen åkte jag in till stan för att ge blod.
Lajzan höll på att spy bara av att se mig så hon satt bakom en bänk och gömde sig och efteråt så käkade hon tre bullar medan jag näjde mig med en kaka. Vi väntade ett tag tillsammans tills Danne kom sen pratade vi med honom en stund innan vi begav oss hem igen.
Jag parkade bilen i Aba och hade lite krux med att ta mig ut från luckan jag stod i men till slut lyckades jag och nu är vi hemma igen.
Tänker passa på också att säga till alla som inte är rädda för sprutor att försöka ta sig i kragen och göra lite gott för samhället. Det är visserligen många som ger blod men det behövs alltid fler. Man kan faktiskt rädda liv!


image2075

Ikväll tänkte jag träna men det är ju strängt förbjudet så jag får vänta tills imorgon istället, crappilycrap!
Har iaf fått lite kvalitetstid med syrran vilket alltid är trevligt, alla stunder med henne när vi inte bråkar är uppskattade. Speciellt så här innan jag flyttar ut för ses ju inte lika ofta då, eller så blir det värre -hon följer med och jag blir inte av med henne. Det var iaf trevligt...

Nej nu ska jag gå ut och gå med min vovsing.
Pussigull!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0