Hello habibis!

God förmiddag, en annan gick ju upp fär en timme sen cirka. Pappsen skulle väcka mig men glömde bort...


Drömmen jag hade inatt var inte att leka med;
Jag blev tillsammans med min jobbarkompis som var hos oss på middag. Då from nowhere ser jag en "annan människa" utanför mitt fönster typ dansandes. Why? -I don't know! Så jag messade honom och frågade om han hade tråkigt och han svarade(!). Han var tydligen inte arg längre och när Sebbe (han hette Oliver i drömmen) fick reda på att denna "någon" hängde utanför vårat hus fick han för sig att han skulle slå honom (Svartsjuk eller nåt) men jag lyckades stoppa honom. 
Sen hamnade vi typ på en fest och jag var otrogen igen men denna gången mot Oliver med "honom", eller ptrogen. Oliver hade sagt att han inte visste om han ville vara med mig förevigt eller om han skulle dumpa mig om typ ett halvår så jag var väl lite upprörd kanske.
Ja, en spårad dröm men jag gillade det, inte den där delen när jag var otrogen då men att det var med just honom var ju lite komiskt!

Skit samma! Gott har jag sovit iaf...

Jag har lyckats förlagt min mobil här hemma ngnstans. Sist jag använde den pratade jag med Olson och det var när jag borstade tänderna så man tycker ju att den ska ligga inne på toaletten men jag hittar den ju inte. Fuck!

Jaja, det löser sig säkert.
Höres sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0