Just another day at work

Jag orkade verkligen inte blogga igår för internet på min dator är cp så nu sitter jag vid mor och fars dator så förhoppningsvis ska det går bra nu.

Någon timme efter jag börjat igår så dök det upp en bärgare som jag sett ett par gånger tidigare och jag blev tokglad när jag såg att det var Chaplin som kom. Äntligen ett ansikte man känner igen och vi hade inte snackat på över en månad så det behövdes lite catching up. Han, precis som jag, ska flytta på Lördag. Han flyttar till ett hus ute på Munsö, en annan kompis gamla hus. Dessutom så är ryktena om att han och hans ex skulle vara tillsammans igen inte alls sanna. Dom avskyr i princip varandra så det blir väl skönt för honom att flytta därifrån.

Inte långt efter att Chaplin kom ser jag en kille gå utanför och vifta så jag viftar tillbaka eftersom jag är van vid en del skumma typer men när jag kollar lite närmre så ser jag ju att det är Olson och Jimmy som kommit med lastbilen. Det måste sett lite kul ut, ungefär som en lampa som tänds när jag kom på att det var han så han vek sig av skratt.
Jag stod och snackade med dom ett tag, Chippen var där också och var väldigt sugen på en utav våra muggar så Farhad, snäll som han är, gav honom en mugg. "Det måste vara min lyckodag" fick jag som respons på det. Alla tyckte Farhad var riktigt snäll och skön.
När dom gått så ramlade det ena stolpskottet in efter det andra. Det var då jag kom på varför jag ogillar kvällar så mycket på Shell. Jag tror jag fått tre frågor efter mitt nummer och ett nummer i handen, fyra frågor om efterfest, ett förslag på fika och bio och en "du är så vacker"-kommentar. Ingen av dom var svensk eller fria från polisens. KUL!

Annars gick det ganska bra. Vi kom iväg från macken typ 00:20 så det var inte så farligt.
Jag och Farhad snackade mycket om en medarbetare som vi båda är mycket trötta på. Hon har gått och sagt att jag är sjuksriven hela tiden när jag i själva fallet jobbar så mycket jag kan och var sjuk en enda gång när jag låg hemma i feber. Detta har hon inte bara sagt till stationschefen utan även chefen som är över Roger. Det är ju ett jävla skämt. Är hon så avundsjuk att hon måste gå och skvallra hela tiden, varför inte bara komma och säga det till mitt face. Patetiska gamla kärring, hon är 48 år och beter sig, som jag sagt tidigre, som en tonåring!


Aja, idag blir det käk med farfar och Elinor i Kaknästornet. Jag måste dessvärre ursäkta mig lite tidigare eftersom jag börjar jobba klockan fem. Sen får vi se hur bra jag hittar från Gärdet till Tensta. Det lär ju gå sådär men jag lånar pappas GPS så får vi hoppas på det bästa.


image2107

Med sober interiör kombinerat med den fantastiska panorama utsikten och det svensk/internationella köket är det här verkligen något utöver det vanliga.


Kaknästornet erbjuder en unik miljö för både vardag och fest

I vår restaurang äter du allt från vällagad husmanskost till lunch, brunch, á la carte med det bästa från både det svenska och det internationella köket. 


Gör din måltid till en magnifik upplevelse med en milsvid utsikt över Stockholms stad, grönområden och hamninloppet med tillhörande
skärgård.






Nu ska jag ta en snabbdusch och sen fixa iordning mig. 14:10 bär det av härifrån.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0