Memories covered in dust

Shue, nu har jag rensat i hyllan i garderoben där allt gammalt liksom bara slängts upp så jag ska slippa se det.
Jag hittade msn-konversationer från ages ago, shiet! Man var lite betuttad back then.

"Kommer aldrii nånsin älska nån annan än dejj heller det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mejj !! du är mitt allt kommer alltid älska dejj HELT Galet mycke"

Det där med sätta punkt, och stava korrekt var liksom inget man prioriterade på den tiden.

"...jag skulle verkligen gå under om du försvann från mejj...! känns inte som det finns nån mening då..ÄLSKAR DEJJ SÅ OTROLIGT MYCKET... DU kommer aaaaaaaaaalltid finnas i mitt hjärta... så glad att du e MIN pojke..Åh blir tok glad när jag säger så... Du är MIN pojke!! =) Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!"

Det var en sån där "you hang up, no you hang up kind of love" kan man säga. Haha, ja du! Det fanns hög efter hög i den där garderoben jag tror det får åka upp på vinden här hemma för det finns ingen anledning att kånka med det till Sumpan. Det är så litet där ändå och jag har dessutom typ fem dagböcker, jag upptäckte en hel del när jag kollade igenom dom där. Jag blev verkligen trakasserad i låg, mellan OCH högstadiet. Jag minns inget av det men jag antar att det är sånt man liksom förtränger, som tur va!
Ja vad fanns det mer för kul? -En nalle utan huvud, ett inramat foto, medaljer från innebandyn, konfirmationsskit som hamnade i soporna på dirr, ett dörrlarm, foton och minnen från trosa som också hamnade in the garbage och en massa massa vykort, brev och födelsedagskort. Nu är det bara dammet kvar och det får någon annan ta reda på. Eller så ligger det kvar där med tanke på att Lajzan lär flytta in innan jag ens hunnit flytta ut.

Nu är det en hylla kvar med annar jox, frågan är om jag ska ta det innan jag åker till jobbet eller om jag ska spara det for a rainy day. I really don't know. Får la kolla vad det är där inne, är det bara massa skitgöra så tror jag att jag skjuter på det lite.

Ha en fortsatt trevlig dag.
Puss & Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0