Proppmätt

Hej hej, jag blev chockad över mig själv tidigare idag när jag gick på promenad med mammsen... Jag började snacka om en så skum sak. Det är helt klart nåt fel på mig. Snacka om en kille gjorde jag och nej det är väl  kanske inte så ovanligt men det är ju inte någon av killarna jag vanligtvis pratar om... Nej jag vet inte vad jag håller på med! Aja, I'll get over it hopefully.


image2096

Anyway, jag var precis på middag i Barkarby med gubbsen. Mammsen är nämligen på Sing Star kväll så pappsen bjöd på middag... ute! Det var jag som blev chaufför till fyra gubbar och lillesyrran. Kenneth tog sen buss eller taxi till Jakobsberg så det var jag, P.T, Gunnar, Malin och papi på middag tillsammans. Fruktansvärt romantiskt.
Jag skjutsade precis hem gubbarna till Oscarssons innan jag åkte vidare till Åkis där Malin skulle shoppa gurka och dip.
Vad jag ska göra ikväll är fortfarande väldigt oklart, jag har ingen aning med andra ord. Det verkar inte hända så mkt.
Olson sitter hemma och kollar på tv, Lisa är ute och tar After Work och ja, Madde skulle låna tröja av mig men har ännu inte hört av sig så jag vet inte vart hon håller hus.

Nej vi får bara hoppas att det händer ngt snart...
Puss <3!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0