Varför bryta traditioner

Jaa ni kommer ju aldrig kunna lista ut vad jag vart med om nu när jag varit och tränat. Helt sjukt, ALDRIG MER SatsAerobics pass säger jag bara. Sist fick jag en p-bot på 425 kronor...

Jag säger ju så här, p-skivan glömmer jag iaf aldrig igen men det finns andra saker som jag lyckas göra om och om och om och om igen. Mm, just det! -MOBILEN!!!!!!
Jag hade asbråttom från bilen (som förövrigt också är kajko) och det är så grusigt att jag halkar och ramlar. Jag tänker inte mer på det utan springer upp och tar ut min lapp och sätter mig för att vänta på att passet ska börja och tar upp luren ut fickan, guess what! Jag klarade mig alldeles utmärkt i fallet det var min stackars oskyldiga mobil som fick ta skiten. Den fungerar visserligen men den är helt sönderrepig och det saknas en bit plast längst ner. Saken är den att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta längre, jag vet bara att nästa lön kommer gå till en ny mobil... Fitta fat handgranat va sur jag är just nu, på mig själv eller den människan som hatar mig så mycket att han eller hon var tvungen att läsa en förbannelse över mig. Whyy, God, WHYYYYYYY!?

Aja, nu har jag iaf fått skriva av mig igen och jag är säker på att alla som läser det här och känner mig inte är ett dugg jävla överraskade? Jag har slutat räkna mobiler nu men det är åtminston runt 10 stycken det senaste halvåret. Överdrev jag nu? -Nej!!

Passet var iaf nice och det kanske blir rött pass på Torsdag om inget annat lockar. Imorgon blir det väl pilates kanske eller muskel beroende på när jag kommer upp ur sängen.
Ja, för att komma till det där med bilen också eftersom vi ändå snacka om trasiga och saker. Den låter som ett mähä, typ avgasröret som är helt felknullat. Minst en lampa är paj för varningslampan i bilen lyser, dörrarna går inte att öppna utifrån i bak utan varje gång någon ska in så måste man öppna dom inifrån, min framruta är i princip omöjlig att se igenom p.g.a reporna och smutsen. Det här är bara sånt som jag ser inifrån... Jag vågar inte ens spekulera i vad som mer är fel på den där jäkla skrothögen.
Hade jag mer cash hade jag kastat den där i soporna och skaffat mig en ny.

Gaaah! Det är skönt att skriva av sig lite, i slutändan hjälper det att tänka posetivt -"det är alltid trevligt att få en ny lur och man får väl vara glad att man inte har en mazda ;) "

 

Gör mig en tjänst bara kära vänner (tre tjänster):
- Kalla mig inte klantig jag får höra det här hemma så det räcker och tro mig jag är mycket medveten om hur tur jag har med allt.
- Skratta inte åt mig, DET ÄR INTE KUL!!!!!
- Fråga inte hur många mobiler jag gjort av med för jag vet inte!

Tack på förhand!! image2003

Kommentarer
Postat av: Anonym

ajg tycker bara synd om dig "/

2008-02-13 @ 10:28:29
Postat av: cecilia

det ÄR synd om mig :(

2008-02-13 @ 12:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0