Buuuurn!

Det blidde inget SATS idag, i know, jag suger! Nu har jag samvetskval också så nu MÅSTE jag komma iväg imorgon annars kommer jag ligga och ha ångest, orkar inte det!

Jag åkte iaf och solade med Malin, fast först skulle jag betala en försäkring... Trodde jag, men jag glömde lappen hemma så när vi väl parkerat i Vällingby var det bara att vända om och åka hem för att hämta den. Sen iaf, fick jag med mig allt och betalade skiten. Solningen gick bra, både jag och Malin ser ut som tomatoes, ops!
Vi åkte till Åkis efter och handlade en varsin sallad eftersom ingen av oss var sugen på pyttipanna, sen hem och jag tog en nap även fast jag sov till elva idag.

Nu ska jag sätta mig i sängen med hög musik och läsa lite post och tidningar. Jag har bl.a fått info och kataloger från EF som vanligt som jag inte kan låta bli att kolla igenom och drömma mig bort i. Efter att ha börjat umgås med Axlo så är jag ännu mer sugen på att dra någonstans, han gör ju inget annat än att snacka om hur mycket han INTE vill vara i Sverige. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det är meningen att han ska bo här utan någon helt annanstans. Han vill ju verkligen inte vara i Sverige och vantrivs bara så...
Jaja, nu ska jag iaf som sagt drömma vidare.

¡adiós chicos y chicas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0