Chinese dragon -not for mer!

Happ nu har ännu en ledig dag förbi, nu är det jobb till på Fredag sen har jag helgen ledig igen. Sånt är ju alltid skönt. Ska jobba med trevliga människor hela veckan också så det går nog relativt snabbt!

Ikväll så har jag kollat på filmen jag missade igår, jag och mammsen kröp ner i varsin soffa och mös till lite till en av dom keffaste filmerna jag sett. Att de ens vågar jämföra den med Transformers är ju ett skämt. Jag grät till Tranformers den här filmer var inte ens värd en min. Usch! Keffo film säger jag bara, tummen ner för D-War om man inte är fanatiker av kinesiska drakar. Ni vet såna där som alla tråkiga människor utan fantasi tatuerar in över hela ryggen eller på något annat tråkigt ställe.

Bara för att bevis hur rätt jag hade så sökte jag på google och det bara poppade upp bild efter bild med fula rygg-tatueringar.

   

Nej tacka vet jag Maddes små söta drakar som spruta glitter, jag hoppas hon tatuerar in dom på benet som hon vill...



Efter filmen fick jag lite ångest, jag vet inte varför, kände mig väl lite ensam. Skulle egentligen åkt till Adde och kollat på film men jag missade det totalt. Vi får se vad jag ska kolla på ikväll, jag vet att National Treasures 2 ligger och väntar någonstans men jag tror inte jag orkar leta upp den eftersom risken är stor att den inte ens fungerar i min dåliga dvd-spelare. Det blir antagligen nåt annat skit, en disneyfilm slår aldrig fel så kanske kör på en sån.

Imorgon när jag slutat ska jag hem och hämta mamma sen åker hon och jag till Kista på dirr. Jag vet inte vad hon ska göra där men hon hade ingen bil så då fick lilla dotra ställa upp som chaufför. Det är ju inte helt fel, en sådan dotter eller son ska jag också skaffa mig sen...

Nu ska jag kika vidare efter tatueringar eftersom jag kom in på det nu efter alla dessa kinesiska drakar.
Sayonara!

Kommentarer
Postat av: Madde

Weeii Bebisdrakar rockar röv! :) Ska be min mamma rita några.

2008-01-30 @ 12:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0