Ekerövisit med filmkväll

Hey hoes!
Jag åkte till Ekerö igår och gick på en mysig promenad, efter det blev det filmvisning. En ruggigt ruggig rysare som hette Dead Silence. Jag tycker verkligen inte om såna där "dummys" och inte clowner heller, den här filmer innehöll både och så ni kan ju förstå hur kul jag tyckte att den var... Uärk!
Det var längesen jag kollade på skräckisar, men häromdagen så kollade jag även på I know who killed me med Lindsay Lohan, detta var innan jag somnade. Den natten sov jag tre timmar och jobbade dagen efter, det var inte så kul faktiskt.
Men iaf, efter Dead Silence blev det Supersugen eller Superbad som den heter på engelska. Klockren film, alla killar lär ju älska den iaf. Haha!! Jag fick med mig en ny användbar förkortning också, nämligen RAK -Redo Att Knulla. Aaaaawesome!!
Efter den blev det ytterligare en film om varulvar typ, Dog Soldiers hette den, men jag somnade efter tio minuter en kvart så jag kan tyvärr inte yttra mig om huruvida filmen var bra eller ej men av det jag såg så var det mest blod och man fick inte direkt se någonting av varelserna och brittisk dialekt vilket jag inte direkt går igång på. Så, ja den var väl kanske inte så bra.






När jag vaknade klockan elva så fick jag frukost/lunch på sängen och sen bar det iväg hemåt och jag har precis ringt och grattat världens bästa Sandra på födelsedagen.
Nu sitter jag här och svär över att SATS hemsida inte fungerar och funderar på om jag ska orka ringa dit eller om jag ska skita i det. Det lutar åt option number one. Jag vill verkligen träna idag faktiskt...
Sola ska jag hinna med också, meningen var väl att jag skulle träffa Linnsan men det dök upp något idag som var viktigare så jag får antagligen träffa henne och LisaFisa på Torsdag efter jobbet.

Nej, nu ska jag ringa SATS som sagt.
Ha det bäst idag!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vadå lisafisa :(

2008-01-08 @ 16:22:14
Postat av: Cecilia

;D fniss de rimmade som fint

2008-01-08 @ 16:48:49
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0