Fylla i luckor

Jag har tydligen haft deeptalk med Madde såg jag på hennes blogg, jag kommer nog fråga henne om det sen för det verkar intressant. Minnet av det samtalet är lite av en enda stor lucka!

Anders och Anders(?) slogs tydligen också, Madde slogs med någon också.. Ah det var slagsmål, Stefan var borta tydligen fast det löste sig. Anders gick runt i min pyjamasjacka med kuddar instoppade under så det såg ut som han var med barn. Anders lekte även med en kniv men Linn sa till honom att han minsann var dum i huvudet och tog sen ifrån honom kniven. Leo och Lisa hade även dom djupa diskussioner, om min syster för ovanlighetens skull.
Linden var asfull.. också! Axlo drack mest vatten men var ändå dyngrakast av oss alla och slocknade på soffan men vaknade på mitt golv...

Igår på morgonen när jag vaknade första gången så märkte jag att jag var ensam i sängen och att allt i huset var lugnt så jag tänkte att det säkert var fint och jag var ensam hemma. Senare vaknade jag igen och då hittade jag en blöt Axlo på golvet och tre andra clowner i huset, nämligen Lisa, Linn och Robbie! Jahapp, alla var ju bakishungriga så jag tog bilen och hämtade pizzor. Mötte lillasyster hundvakt också som inte trodde på att jag var körduglig i kortmjukisar och pappas stora munkjacka!! Meh.. vadådå??
Efter mat och dusch var det dags att jobba men först skjutsade jag Robbie och Axlo till Vällingby som klagade på att jag inte orkade köra till Brommaplan. Mest för att jag började jobba och inte hann men det struntade ju dom i.
Kvällen på jobbet var en pina, jag trodde jag skulle komma iväg lite tidigare men det gick inte alls, vid halv ett på natten fick jag åka hemåt, det sög.
Här hemma väntade dock Lisa och Jonas framför tv:n. Playboy-tv visade typ någonting som hette "The Jenna show". Ungefär som Idol fast med porrskådisar istället för artister. Sen blev det lite annan porr, mycket mysigt men efter ett tag blev jag så trött att vi var tvugna att gå och lägga oss så Jonas fick åka hem.

Imorse ringde klockan klockan halv nio men jag kom inte upp fören efter nio, det blev en snabb dusch för att sedan åka direkt till jobbet där Danni och Roger väntade för att vi skulle börja inventera. Ja det gjorde vi också, fy faen va tråkigt det var.
Att räkna varenda vara på hela lagret i ensamhet, ingen att prata med förutom spolarvätska och godis. Det sög getballe rent ut sagt men sen i kylen fick jag sällskap av Danni som mest svor över hur kallt det var i frysen. Det tyckte jag var lite kul.
Sen gick vi in på baklagret för att räkna sommargrejor och då kom jag på massa dirty tankar, haha! Det var också lite kul fast samtidigt skrämmande.

Skit samma, nu ska jag iaf kolla på tv med Lisa. Imorgon väntar mer inventering med Danni. Jag öppnar klockan sex så det ser jag ju verkligen fram emot... INTE!
(Min kamera är återfunner så jag lägger in bilderna i nästa inlägg)

Morsning korsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0