Jag avskyr att köra bil i stan

Fy farao. Jag skulle skjutsa Sandra och på vägen till Centralen så visade hon vägen och även fast jag hamnade i en bussfil och körde över dubbel-helsträckad linje så gick det asbra om man jämför med hemvägen.
Oh lord säger jag bara, jag, Issa, Jennie och Simone skulle åka hem och Issa fick visa vägen som själv aldrig någonsin skulle åka i stan. Hon sa, och jag citerar, "jag skulle hellre ta femtio varv i Brommarondellen än att köra i stan!". Kul, aja, vad gör man inte för sina kära vänner.

Vi hamnade på väg mot Nynäshamn, sen kom vi iaf till slut upp på typ Söder därifrån mot Kungsholmen, wops, fel fil, nästan in i en taxi bil, TUUUUT!! -Förlåt!..
Kaos med andra ord men när vi till slut hamnade på Fridhemsplan drog vi alla en lättnads suck. God damn it!... Det är tur att hon bara lämnar oss på det där sättet en gång för jag vet inte hur många fler gånger jag skulle ställa upp på den där kalabaliken som är i stan.
Okay att hämta folk från krogen klocken tre på natten när ingen annan är inne i stan och kör bil men vid två-tre tiden på en vardagseftermiddag, NO THANKS!


Jaja, alla kom hem in one piece och Sandra är på väg till Oslo så det finns ingen anledning till att klaga. Se det som ett litet äventyr och sightseeing... eller?

Förresten, haha, det här är ett skämt. Gissa vad jag gjorde igår...igen!!? Jag glömde locket på bakluckan så jag blev av med det och åkte med öppet tanklock runt i Hässelby. Piiinigt värre, det är andra gången på mindre än en månad... Aja, me in a nutshell! Det finns inte så mycket annat att säga än -ops I did it again!

Aja, nu ska jag typ gå ut med min stackars hund!
Peace out hombres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0