Kan vara det tuffaste ever

Motorola/Burton Jacka Audex Cargo

Högtalare i huvan och en kontrollpanel på ärmen.

Motorola och Burton har tillsammans tagit fram den ultimata jackan för att åka bräda eller lagg och lyssna på musik samtidigt. Koppla in telefonen via Bluetooth och kasta dig ut i backen, eller stick ut på stan.

Det är ingen science-fiction, utan Burton och Motorolas Audex-jacka. Med hjälp av Bluetooth A2DP-teknik kopplar du trådlöst in din telefon till jackan, men det finns också en anslutning med sladd. Nu kan du lyssna på musik, antingen i de inbyggda högtalarna, eller i hörlurar. Vill du byta låt? På din vänsterarm finns kontrollpanelen som låter dig spola framåt eller bakåt, samt kontrollera volymen. När det ringer får du själv välja ifall du vill svara eller inte. Samtalet kopplas ut i högtalarna eller hörlurarna, och det finns en inbyggd mikrofon i jackan, så det är bara att prata på. I displayen på ärmen ser du också vem som ringer, eller vilken låt som spelas. Med röststyrning kan du ringa upp dina kompisar med en enkel knapptryckning.

För att få plats med telefonen eller din MP3-spelare finns specialsydda fickor i jackan. Blir jackan skitig kan du plocka ur kontrollpanelen och högtalarna för att jackan ska gå att tvätta.

Jackans funktioner drivs av ett uppladdningsbart batteri.

Jag vet inte om den finns som tjejmodell men vem skulle inte vilja ha denna liksom. 4999 svenska kronor och den här babyn är din. Eller mja, den är tillfälligt slut på lagret iofs. 
Ge mig! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0