Kaosmatch

Jag körde stor brum brum till hovet. Pappa derrigerade mig och ja, det gick så där. Förutom då att alla tutade och blev mest förbannade när vi trängde oss före i kön upp från tunneln. Men hey, störst går först!!
Matchen var galen, massor med slagsmål och utvisningar. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, hockeyboys är så äckligt heta så man vill bara springa ut på isen och trycka upp dom mot sarjen... Gaah!
Nej, nog om det innan jag spricker här hemma. Under halvtiderna så gick jag och Lajzan mest runt, hon klagade på hennes torkade snorkråkor som hon helst av allt bara vill gräva ut men inte kunde och sen blev hon lite bajsnödig också, stackaren. Pappa och P-T sprang och drack bärs hela tiden så hemvägen blev mest ett enda vrål från deras sida, de kallade det för allsång jag kallar det för dödens skri.
De skulle sen förklara hemvägen för mig vilket höll på att sluta med en stor smäll när jag nästan körde mot trafiken upp på essingen. Ops!! Alla blev lite stela efter det, jag hajar ingenting...

image1613

Aja, nu har vi iaf precis käkat och jag sitter och funderar på vad jag ska göra; boxla med Axlo & co eller kolla på film med Olson & co. decisions decisions decisions... Det lutar åt en chillkväll hos Olson eftersom jag faktiskt ska jobba imorgon! Danni skulle fixa på sin restaurang i Motala så jag fick ta hans pass imorgon, crap! Aldrig kan man få lite ledigt, öppnar på Månda igen och efter work ska jag till stan och träffa Lisa och Linn probably.
Linnsan åker ju till Sydamerika(?) snart och kommer inte hem fören i April. Dumma dumma henne!
Jaja, nu ska jag tänka vidare på mina svåra beslut.

Kramsi ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0