Me so happy

Hej hej hej! Det är Fredag och jag är så jävla ledig imorgon, och faktiskt ledig enda tills nästa Fredag när vi har personalmöte...

Idag så gick det helt okay på jobbet, en massa leveranser som jag dock slapp plocka upp. Jag jobbade med Sebbe och vi kom fram till att vi var ganska heta för vi var båda bruna. Han var kanske lite brunare eftersom han varit i Chile i en månad och haft det asnice.
Klockan tio över tre stämplade jag ut och åkte hem, där låg mammsen och Lajzan och fes i soffan. Spice World kom på och ja det var lika dåligt som jag minns det så jag gick därifrån.

Klockan fem bar det av ner mot Åkis för att shoppa diverse matartiklar och sen ringde jag Annelie, hon som hade lägenheten, bara för att försäkra mig om hur läget låg till. Var det över eller skulle jag börja packa? Hon sa att det självklart fortfarande blir av men att hon väntar på brev från värden och bad om ursäkt för att hon inte hört av sig. Jag är überlycklig över detta och hoppas bara att det ska gå så snabbt som möjligt...

Idag har jag inga planer alls fast jag är taggad till max, men det slutar väl som vanligt med en tråkig hemmakväll. Jag hade gärna hängt med Ollie lite men han verkade inte så översugen på det så vi får se..

Imorgon ska jag gå massa ärenden med Lisa, jag ska försöka hinna sola också mellan all shopping och packning. Puh!

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0