Snövit och .. ZzzzZzz

Jag somnade inte bara på skrivbordet efter att jag skrivit gårkvällens inlägg jag gick sen ut för att ett tappert försök att kolla på tv med mammsen och pappsen men somnade istället i mammas knä. Hon tyckte jag skulle gå och lägga mig i sängen istället så klockan halv tio däckade jag i sängen. Man kan säga att jag var lite trött!

Imorse var det uppgång tidigt tidigt, jag var på jobbet i bra tid ändå så var Danni där före mig. Jag hajar inte hur han lyckas varenda gång. Dumskalle! Iaf, han var assjuk och helt död, han hade knappt sovit något och hade antagligen haft feber på natten. Stackarn, det såg ut som han skulle börja gråta när som helst...
Han stod iaf ut i alla sina timmar och vi snackade om ALLT mellan himmel och jord. Mest om förhållanden och hur det kommer lösa sig för lilla mig som aldrig hittar "den rätta" haha! -Det kommer lösa sig, vänta så får du se. Sluta leta!.. Bra kommentarer från Dannis sida.
Klockan halv elva lämnade han mig och jag blev ensam kvar med Roger. Det var en bra arbetsdag idag med många trevliga ansikten och härliga konversationer. Great!
Jag slutade klockan tre men stannade och fyllde på tobak och snackade lite med Farhad om en kollega som inte beter sig rätt.
Snart femtio år och går ändå och hugger sina arbetskompisar i ryggen genom att snacka skit om oss till chefen. Varför inte bara komma fram till mig och säga vad du känner din fega människa. Tvi!! Hon är som en orm, hon kommer fram till mig, och är som om vi vore bästa kompisar tills jag gör minsta lilla fel. Då ringer hon Roger och skvallrar. NOT NICE!!

Anyway, efter jobbet så var det skynda hem och duscha, klä på mig och sätta på mig make för att sen träffa Lisa i stan. Jag parkade bilen i Aba för att slippa åka komunalt hela vägen och det slutade med en kilometers promenad ist. Men men, jag kom i god tid och vi käkade en varsin sallad på Espresso house. Mysmums!
När det var dags att gå till Saga där Snövit skulle visas blev vi chockade över hur vuxna människor betedde sig i kön. Knuffades, puffades, slet, drog och skrek på varandra. Nu snackar vi 30 plus på dessa människor. Medelåldern var säkert 40. Det var samma fasoner som på Dippan i Åre när ett gäng fulla ungdomar vill komma in på krogen så snabbt som möjligt. Helt jävla insane! Alla i kön hade biljetter och en given plats, what's the bid deal om man kommer sist eller först? Jag och Lisa stod iaf som chockade och kunde inte riktigt förstå hur vuxna människor kunde bete sig så ociviliserat.
Vi kom in iaf till slut. Lisa tog ett glas vin, gick på toa, kag fick tag på en äcklig macka som hamnade i soporna och sen köpte hon popcorn och godis innan vi till slut fick komma in på biografen.
Vi hade relativt bra platser och jag somnade redan i snacket som dom hade innan om biografen Saga. Den firar nämligen 70 år så det var någon form av Galakväll. Totalt ointressant var det iaf och jag var trött helt enkelt. Snövit började och jag höll mig vaken i en si så där 20 minuter sen var det över... ZzZzzzZz!! Jag försökte verkligen men jag sov i största delen av filmen, jag såg början och slutet. Men efter det var det ju lugnt och det var då den riktiga filmen började. Smygpremiären på Charlie Wilsons War -en mycket bra film om en sann händelse. Den berörde verkligen och jag rekommenderar den starkt.
När filmen var slut sprang vi typ ut ur biografen för att Lisa skulle hinna med sin buss, jag offrade mig att köra hem henne men hon insisterade och jag kan ju inte sticka under stolen med att jag var/är väldigt trött.


image1892

Imorgon blir det samma visa igen, hem, duscha, fixa iordning mig och dra in till stan för att träffa Danne utanför SATS. Tråkigt tjock jag kommer känna mig när jag ska umgås med honom, typ dansare slash fotomodell. En till dumskalle. Aja, det blir iaf en kväll i Huddinge eller Haninge, jag vet inte vart han bor. Det börjar iaf på H och slutar med -inge. Now you know. Det tar typ två-tre timmar att åka dit härifrån så det är ju som hittat... Hmm! Vi får se hur jag kommer hem sen..

På Lördag ska jag till Bålsta iaf och gratta mostra mi, hon blir ett år äldre nu och det ska bli skoj att träffa släkten lite gran. Det var ett väldans tag sen. Jag ska pussa och krama ihjäl mina småkusiner Amanda och Becca. Haha, tro inte att ni kommer undan.
Blir det inte för sent därifrån (jag lär få köra) så ska jag på stand up show med Axlo kanske. Ingen aning om vart, när eller hur men det var något snack om det så vi får se. Ett gott skratt förlänger livet så det blir väl en härlig liten kur för sinne och själ om inte annat.

Jaja, min säng väntar mig och jobbet imorgon så det är dags att kila.
Hoppas ni haft en lika mysig och trevlig kväll som jag har med Lisa.

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: olson

2-3 timmar till haninge eller huddinge ska du gå dit eller?

2008-02-01 @ 01:19:07
Postat av: cecilia

nee , men de tar typ de komunalt.. när åkte du komunalt sist baby ;)

2008-02-01 @ 15:22:19
URL: http://[email protected]
Postat av: olson

nä men för mig tar de inte de kommunalt heller men men lycka till!

2008-02-01 @ 23:44:21
Postat av: cecilia

nej okej de tog en och en halv :p

2008-02-02 @ 00:57:14
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0