Tågberättelser

Jag och Lisa hade inget att göra på tåget så vi roades oss på annat vis. Vi skrev meningar och satte ihop det till en historia utan att den andre visste vad som skrevs. Det här är resultatet...

"Johanna och Ebba skulle till Åre för att få sig en karl. Johanna hade stora förväntningarinför hans kommande möte med henne. Hon var nervös , tänk om hon verkligen skulle satsa den här gången.
Ebba sa att vi åker inte utan att få snopp, Johanna!
Då tog han upp henne och kastade ner henne på sängen, han granskade henne och undrade om det fanns några fräschingar där eller om alla såg ut som bönder.
Plötsligt svävade tankarna runt, vart skulle han gömma stöldgodset, polisen skulle precis sätta handsfängsel på honom. Mm sa han med välbehag. Fortsätt!! Han sa att hon var den sexigaste han fått i säng på länge. Han gick ner och hon stönade av full njutning och skrek bulleribonggongelibubbeliplopp!!
Det blev alldeles tyst och den pinsamma tystnade utbröt, han ville aldrig se henne igen.
Hon var dock det bästa han någonsin haft, Ebba!!"

"För längesedan vandrade stormannen upp till sin skogsbeklädda stuga den hade en grå tröja på. Den var ganska stickig så han ville helst ta av sig den. Men oj vad han var när stubben kom upp mellan benen. Det gjorde nästa ont. Ibland tyckte han om att äta snorkråkor och spotta dom på fönsterrutor, det tyckte hon var det fulaste han någonsin hade sett, likt en skata med dumma vingar.
Mannen brukade stoppa i sig kråkorna han hittade på fönstret när jan var hungrig. Vid bordet fanns det en smaskig buffé, som serverades av flickor i med korta kjolar. Jag vill ha en stor dolme sa mamman och tog en gurka från köket. Vad hade han gjort för att förtjäna detta? Hade han inte tagit hand om henne på bästa dolmen i stan?
Hon skrek ÅH, kom & ta mig!! Sen kom hon..."

Jag gillar att båda har ett så bra avslut... hmm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0