Min Tisdag

Aha, städade när jag gått upp igår och var lagom färdig tills det var dags att börja jobba. Kvällen gick superlångsamt som det alltid gör när man jobbar kväll men till slut tog den slut och jag möttes hemma av min söta pojkvän.

Idag sov jag alldeles för länge igen och fick skynda för att hinna in till stan och träffa Lisa. Vi käkade thai och snackade sex, killar och kärlek. Girltalk so to speak! Mycket givande samtal måste jag säga.
När vi sagt hej då så messade jag på dirr med Sandrew, vi bestämde playday på stranden med sol och värmen så jag åkte hem, bytte om och tog bilen till Hässelby. Vi åkte till Hässelby Strand badet och satt där tills vi blev omringade av moln. Då skjutsade jag hem Sandrew, åkte förbi och sa hej till Lajzan sen hem. När jag satt och bajsa så ringde Madde och hon var tydligen inte alls sur som jag trodde att hon var. Snackade med henne ett bra tag och dom ska till Vås i helgen så kanske leker med henne då :).
F kom hem vid fem och efter att vi duschat så gick vi ner och handlade mat som vi nu tryckt i oss. Fredrik vill tydligen se Sällskapsresan också så vi ska kolla SOS strax, mys!

Imorgon är jag återigen ledig så jag funderar på att åka tidigt imorgonbitti till landet och spendera dagen där och sen åka hem på kvällen. Jag måste nämligen jobba på Torsdag.
Nu ska jag joina min babe i soffan, puss på er!

Kommentarer
Postat av: Maddox

fy fan vad jag är lack på dig :P mest för att du togbort min profilbild från min blogg.

2008-07-01 @ 22:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0