En helg på landet

Innan vi åkte till Blidö i Fredags så åkte vi och hälsade på farmor. Hon bjöd på¨saft och bullar och jag fick födelsedagspresent. Ett dubbel-våffeljärn och salladsbesticken som jag velat ha hur länge som helst.
När vi sen kom till landet så började vi med att kasta ner pappsen i båten så vi kunde få åka lite wakeboard. Jag kom väl upp på tredje försöker ellet något och åkte en sväng, älsko hade lite problem med brädan eftersom han är goofy och den är inställd på regular. Han föll ganska hårt på ansiktet och gav upp efter det.


Vi åkte hem igen, bytte om, fick en välkomstdrink och snackade en massa skit.
Jag gick och la mig ganska tidigt eftersom jag va übertrött, F och pappa satt uppe ett bra tag ock snackade. Till slut kom min baby och la sig också, myspys och sen snark!

Morgonen efter vaknade vi när frullen var klar. Upp och käka, fixa trixa och packa för en dag på havet. Vi väntade in Janne och Marie sen drog vi till en tvärsöver och solade, badade och mådde kung. Vi försökte oss på lite wakeboard men det gick inte alls bra. Varken jag eller Fredrik kom upp, snöret gick av och trasslade ihop sig så vi sket i det.
Det blev ändå en hel del bada och sola, vilket F fick känna på senare på kvällen.



Senare kom även P-T, Mia och två hundar. Middag, öl, Smirnoff och massor med annat sköj bjöd kvällen på. Jag fick bling av P-T som fortfarande har kvar mitt "peace"-armband som jag kastade på honom i ren ilska en gång för hundra år sen. Han är en trogen vän han.
Anywho, mammsen var fast besluten om att ALLA skulle ner och ta kvällsdopp så jag och F tog flakan ner och väntade in resten men vi märkte ganska snart att vi höll på att bli uppätna sakta men säkert så vi klädde av oss och tog ett dopp, klädde på oss snabbt som fan, väntade in resten och sa sen att vi var tvugna att dra igen. Mammsen som tvingat ner alla hann ta ett dopp innan hon kände att hon behövde göra nummer två så det var bara att ta med henne på flakan och åka hem.
När vi kom tillbaka så skulle vi klä på oss men det slutade med att vi däckade i Malins säng och vaknade igen klockan fem morgonen efter i varsin säng(?).
 



F kunde inte sova eftersom jag inte låg i samma säng. Jag hade somnar upp och ner och ut & in så jag sov inte heller som en Gud. Vi vaknade, gjorde om och gjorde rätt sen sov vi tills P-T kom in och hoppade på oss. F höll på att svimma när han fick en härlig hand gnuggandes på sin sönderbrända rygg.
Per-Tomas var fortfarande full och bestämde sig för att ta en öl till frukost hellre än nyktra till. Pappa dukade fram Koskenkorva och även där nappde Tompa på dirr. Jag fattar inte det där, jag var slut hela helgen och lyckades inte ens bli salongs. Jag säger då det, man börjar bli gammal.
Vi åkte hem efter en lång dag på klipporna där min man lyckades bränna sig lite på magen också. Vi hann även med en utsökt middag som P-T och Marre lagade ihop, Janne snackade massa gojja och Tompa höll fanimig inte käften på HELA DAGEN.
Jag fick köra eftersom herrn bredvid hade sippat bira hela dagen. Det gick relativt smidigt och när vi kom hem så bäddade vi ner oss i sängen och kollade på film... typ! Innan vi somnade räknade jag ut att jag minsann hade fått komma till 5 gånger vid tre olika tillfällen under dagen. Shiet! Go Freddelito...




Idag var det bara att kliva upp med tuppen igen, fy fasiken! Jobba hela dagen, hem och vila en stund och ta en dusch och nu är jag i Bro. Fredrik har klippt sig hos sin söta mamma som har sagt att hon ska slinga och klippa mina toppar. Yeey! Hon är för snäll faktiskt, jag kan säga att det behövs nu för jag ser INTE RIKTIGT KLOK UT!

Anywho, imorgon blir även Linn gammal tant. Vi ska på tårtkalas hos henne i Stenhamra och kanske åker "moped" dit. Spännande...

Nu ska jag vänta in min väldoftande man som precis duschat, mums!
Kiss kiss


Kommentarer
Postat av: Anonym

dom intima bitarna kan mam behålla för sej själv

2008-07-28 @ 23:03:35
Postat av: V a l k y r i a

Stavar man som en en fyrbent enhjuling så tycker jag att man kan hålla käften. Skriv vad du vill C, nu ska iaf jag ta min mans kuk i munnen. Puss.



BTW: Sej, är inte det en fisk?

2008-07-31 @ 19:09:59
URL: http://valkyria.blogg.se/
Postat av: cecilia

Aaaaah , hahaha!! :) hej du är skön baby <3

2008-08-01 @ 11:57:15
URL: http://ceciiliaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0