Det har varit en lång helg

..så att säga!

Torsdagen började bra nere vid St Martins gymnasium. Jag ocg Sandrew möttes upp innan för att handla något skoj att hänga runt halsen på studenten förutom min skumpaflaska. Ett förkläde och ett glas fick det bli...
Nere vid skolan stod redan familjen Franken, Martin, Linn, Niklas, Moa och Wredde så vi ställde oss bredvid och väntade in Lisa. Kort därefter kom en tjutande och superglad Lisa nerför trappen och ut genom entrédörren. Shiet, jag fick flash backs från min egna stora dag, fy fan vilka minnen. Man levde på lyckorus, adrenalin och självklart en jävla massa alkohol den dagen.
Jag blev medbjuden på flaket men hade redan annat planerat så det fick helt enkelt hoppas över. Jag och Moa gick istället loss på stan och shoppade lite kläder medan Sandrew åkte hem och Niklas samt Wredde införskaffade alkohol för kvällens bravader.
Vi åkte hem till mig en snabbis och väntade in Fredrik, sen åkte vi tillsammans hem till Lisa men där var minsann ingen utom Öhman än, med en alkoholfri(!) välkomstdrink satte vi och väntade in resten av gänget, alla utom Lisa verkade droppa in men till slut kom även hon med en visselpipa i käften och något blött tygstycke som täckte hennes öldränkta kropp. Mm, mysigt!
Hon gick in och tog en dusch sen satt vi hos henne ett tag och käkade gott och hon öppnade sina presenter.
Av mig och Linn fick hon ett halsband med våra namn på och en fin hälsning och av några av oss andra fick hon även en chokladprovning. Det blir säkert asfint det där.
Efter den lugna mottagningen så drog vi vidare till Linn där kalaset fortsatte med alkoholintag. Det var en mycket mysig kväll, jag och F diskuterade om en sak men löste det snabbt, som vanligt. Annars var det bara mys. Vi somnade på en varsin lövtunn madrass i Linns rum och däckade som djur.



Dagen efter blev vi väcka av Niklas och Moa som står i ingången till rummet och glor och då minns jag ganska snabbt att jag lovat att skjutsa hem dom ganska tidigt så det var bara att gå upp och klä på sig.
Hej hopp och ha de bra, vidare mot Vinsta där paret skulle av och sen hem till Sumpan för att packa. Vi hade ingen aning om vad vi skulle hitta på så som vanligt drog vi till Blidö och mös över en natt.
Lajzan var dock hemma i Sumpan med Olimpia och förklarade hur duktig hon varit som städat, aja, anywho!
När vi packat drog vi vidare, F fick ta det han hade för här orkades inte hålla på åka till Bro. Väl där var jag på det sjukaste humöret EVER. Jag hoppade runt, kröp, skrattade som aldrig förr, försökte lära mig stå på huvudet, gick typ skottkärra med Malin, kissade i skogen och höll på att ramla omkull av garv när mamma fes. Helt spårat och jag kan ärligt säga att jag drack kanske tre öl på hela dagen.
Anywho, jag och mammsen skulle dra ner till vattnet och kolla när pappa skulle lägga i bojen, han hade tydligen blivit av med sin eftersom han inte bytt boj sen "Andreas" tid. När vi hoppade upp på den nytankade flakan så ville den bara in. Den la av totalt så vi tog en varsin cykel, mm. Jag har fanimig aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Ingen av oss såg riktigt kloka ut. Men men, fram kom vi och när grabbsen var klara med båten kastade vi in cyklarna i skåpet tillsammans med Fredrik och åkte bil tillbaka.
Resten av kvällen var rätt lugn tror jag. Vi satt och chillade lite ute och det slutade med att vi blåste massa såpbubblor som vi försökte fånga med tungan, vi såg säkert asbrighta ut men sen kastade jag iaf in handduken och gick till sängs efter en mycket slitsam dag. Apropå tennis så fick jag köra också, F låg och sov i förarsätet. Gullapa!



Lördagsmorgon var vi upp med tuppen, det var dags att dra på MC-showen i Norrtälje. Så efter frukosten packade vi ihop oss och drog. Det var varmt men trevligt. Massa tuffa hojar, jag hittade en favorit som jag bara MÅSTE ha en vacker dag. Vi käkade på en krog inne i Norrtälje sen skildes våra vägar åt. Jag och Fredrik skulle hem igen eftersom Ante fyllde år och päronen skulle åter till Blidö för att åka båt. Lite avis var jag men öl är nästan lika bra som att åka båt så det var ganska lugnt.
Vi åkte hem till Sumpan och packade igen och sen till Bro för att fixa iordning oss och göra lite annat.
Vi var hos Ante i tid för en gångs skulle efter att vi tagit oss en varsin korv hos Faroken(?). Där var det redan lite folk men vi var iaf en av dom första. Massor med mys, lekar även ett besök av Lajzan, "jag har aldrig" och en borttappad telefon (INTE MIN) gjorde en helt okay kväll. Tina och Ante ville till slut gå och lägga sig, konstigt nog, så vi vandrade hemåt. Fredrik utan sin käraste men glad var väl han för de.
Lajzan somnade på soffan, Fredrik somnade som vanligt innan jag hunnit gå och lägga mig och jag somnade sist av alla efter en mycket skön dusch.



Igår mina damer och herrar, var det Söndag. Vi spenderade förmiddagen på en studsmatta... SOVANDES! Lite vattenkrig hann vi med också och den bortsprungna katten som F och hans syster trodde var borta kom hem så fort husse och matte visade sig.
Vi blev bjudna på middag hemma hos Linda G som var hemma från Östersund för en gångs skulle så då kunde man ju inte säga nej. Vi åkte förbi Skärvik och hämtade upp Lisa innan sen satt vi och åt supergod grillad mat tillsammans med alla andra. Väldigt trevligt var det.
Sen åkte vi till Sumpan där det såg ut som ett bombnedslag efter att Lajzan varit där och ser fortfarande ut faktiskt. Det är vad jag ska ta hand om så fort jag är klar med det här fruktansvärt långa inlägget.
Jag däckade iaf till The League of Extraordinary Gentlemen inatt och har sovit relativt bra om det inte vore för Fredriks envisa armbåge så skulle det nog blivit ännu bättre men men...

Idag var det jobb från åtta till tre men jag fick jobba över en timme eftersom jag måste lära mig beställa varor. Fy fan vilket kämp,  jag förstår inte hur Peter pallar men en vacker dag ska väl även jag vara kung på det där. Den dagen den sorger...
Nu ska jag iaf städa, jag vet inte hur jag ska få taf på Fredrik men det löser sig säkert.
Nu ringer någon det kanske är han.. Ja, det var de..
He'påre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0