Jag tar en dag på stan

Va kul det var att när jag precis hade slängt den dumma räkningen från vägverket så damp det ner mer post i lådan och gissa vad det var! -Två p-botspåminnelser så jag fick paya massa onödigt tjaffs iaf.

Jag åkte iaf in till stan och vandrade runt i typ tre timmar innan det var dags att hämta lilla Aston på Skålen. En jävla massa färg har jag fått i fejset och en hel del uttöjning av kissblåsan efter all dricka som införskaffades. En cola till lunchen, en MER innan jag åkte till stan, en cola på donken, en färkpressad juice på ett kafé och en islatte på ett annat kaffe samt vatten till middagen. Shiet! Det kryllade av glada studenter på flak i stan också, jag höll på att dö av garv när ett gäng i en liten bil åkte förbi med någon flagga och alla tre(!) bar slöja. Fan det behövs inte mycket för att vissa ska bli glada som skitar...
Jag gick iaf till Skålen vid halv fem när jag inte orkade vänta längre och Aston blev så glad, han bara sa hej då och vandrade mot dörren. Snacka om att jag oroat mig i onödan. Vi vandrade hela vägen från Odengatan till Stureplan utan problem. Vi byggde lite lego, jag fixade lite mat som vi käkade. Fiskpinnar med spenatpotatismos, mm! Jag lyckades fan bra där alltså, creds till moï.
Efter maten gick vi ut på gården en snabbis med Maja, hunden, så hon fick springa av sig sen upp igen för att kissa A. Efter det var vi tvugna att vandra till parken i Humlegården eftersom jag lovat att han skulle få åka kana och där hittade vi även Doktor Alban, fett med skumt! Han frågade om en ful liten unge vid slutet av kanan var min, aah fast nej verkligen inte! Aston var inte så korkad.
Men iaf, hem igen och bada för lillkillen var sandig som ett djur och efter det var det mars i säng, läsa saga och sen var det snark. Snacka om heldag alltså, jag har inte gått så här mycket ever. Galet!
Resten av kvällen har jag väl egentligen bara suttit och kollat på STC tills mamma Anneli kom och vi snackade en bra stund. Hon var nöjd, jag var nöjd. Det blir antagligen fyra dagar på Båstadveckan för min del om allt fortsätter så här.
Efter att allt var glasklart med betalning och jobb o.s.v så sprang jkag till Hötorget där stackars Fredrik satt och väntade på Kungsgatan. Min snälla pojke åkte hela vägen in till stan och hämtade mig! -Mycket bra.



Nu ska jag duscha, mitt ansikte är helt RÖTT. Den här gången p.g.a den riktiga solen som bränt hela dagen i stan. Jag kunde inte göra så mycket åt det tyvärr men men, det går väl över snart.
Imorgon klockan tolv ska jag vara på Lisas skola och se när hon full som en gnu ramlar ut och tar studenten.. ÄNTLIGEN!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0