Motorcyklisthelvetten

Mhm, igårkväll vid halv tolv bar det av mot Sumpan bara för att packa ihop och sen dra vidare till Bro. Trevligt att träffa kisen igen och vi tittade på film tills det var dags att sova.


Fredrik var asstolt när vi vaknade vid tolvtiden i förmiddags och jag fick som vanligt ångest. Man kan fan inte sova så länge, det förstör hela dagen. Jag jagade upp min man och vi klädde på oss för att sen gå och käka brunch på Bro-baren. Madde, F's syster gick förbi med småttingarna en snabbis också så det blev lite mys med dom innan vi drog vidare till Pappa Spånken. Han satt och gömde sig vid datorn och lyckades göra hål i poolen när han skulle doppa Fisens tassar i vattnet. Haha! Silvertejp fick fixa det och sen när Fredrik slutat bajsa så drog vi hem till honom och packade ihop oss och åkte till Hässelby.

På vägen hit så höll jag på att köra på en jäkla motorcyklist vilket inte direkt gjorde mig mindre nojog över hela den här skiten men nu är iaf Fredrik iväg och hämtar sin bike som är oförsäkrad, opåställd, obesiktad och ja, han kör hem den utan körkort. BRA DÄR!!


Anywho, vi har precis käkat och nu blir det jordgubbar med glass och film med mamma & pappa.

Au revoir!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0