Myspyshelg

Jaha så har det varit helg igen då...

I Fredags hade jag och Fredrik åger när vi inte kunde komma på något att göra så vi bestämde oss lite hastigt och lustigt att brumma till Blidö och mysa lite. Vi fick åka merca för farsgubben ville ha med sin fyrhjuling.
Det blev middag på Wärdshuset eftersom vår pappa är bäst. Massor med fnitter och bus bland flickorna i familjen, pappa skämdes ansiktet av sig som vanligt och Fredrik satt mest och log. Jag avnjöt cola medan resten drack bira eftersom jag var tvungen att leka chaufför, inte en bra sådan kanske men än dock.
Vi åkte hem igen och då fick jag också dricka lite öl. Det blev sjuan för hela slanten med hela familjen, det gick väl så där. Jag varken vann eller förlora så jag klagar inte. Pappa fuskade dock som satan när vi körde finns i sjön, jäkligt moget.
Jag kastade in handduken strax efter systrarna och somnade ganska snabbt efter ett MYCKET djupt samtal med Fredrik. -Här kan det hända grejor brush!

Igår var det minsann Lördag. Vi väcktes vid halv tio eftersom frukosten var klar så vi käkade, packade lite och mös i solen en stund innan det var dags att åka till Bro för att kattvakta. Lajzan hängde på eftersom hon skulle hemåt hon mä. Katten heter fisen, a.k.a Möken, och när Fredrik skulle låta Lajzan hälsa trots att hon inte ville så fick F smaka på klorna. Stackars prutten blev ju livrädd när Linda skrek så han sprattlade till och rev stackars F som började blöda.
Efter det åkte vi iaf till Sumpan där Lajzan städade för fullt för att få tillgång till lägenheten på natten. Jag och F var tvugna att åka till Bro igen för att han skulle duscha och fixa lite så vi tog varsin bil och då passade jag på att tanka och hälsa på Anne som tydligen också ska sluta på Shell inom ett par år. Se där!
Anywho, när jag kom till Bro så var Fredrik redan duschad, han satt och bajsa så när han var klar där var det bara att börja fixa iordning sig för vi skulle tydligen till stan. Så vi käkade, hälsade på missen, gick till Ante och sa hej sen kom Christian i caben för att hämta upp oss.
Vi sprang in på en Shell lite snabbt eftersom jag höll på att kissa på mig och då såg jag någon som jag kände igen i kassan och sen kom jag på att  det ju var lärlingen som vi lärt upp på Shell Tensta. Sköj sköj.

Vi drog iaf in till Humlegården där Simon och Martin satt med en varsin kall jävel. Vi öppnade också upp, efter en stund kom syster och Ida också och när biran var slut drog vi vidare till Josefinas. Väldigt trevligt förutom att lamporna på toaletten inte fungerade så vi fick använda mobilerna som lampor. Ganska orutinerat!

F köpte in rosévin för 800 kronor vilket resulterade i att min mage la av, så när jag fick ont och Fredrik blev kåt så bestämde vi oss för att dra hemåt. Så vi och Christian med ragg delade på en drolla till Bro och innan jag ens kom till sängen hade Fredrik däckat.



Imorse vaknade jag halv åtta och messade lite med Lisa. Jag gick upp strax därefter, tog en dusch pussade på min pojkvän som var snäll och gjorde fruksost till mig.
Sen bar det av mot betongen för att hämta Sandrew. Det var ju cup ute i Färentuna så vi åkte dit och kollade grabbsen. Olson, Kim och Axlo fick vi umgås lite med. Väldigt trevlig dag i det stora med picknick och fotdopp. Det är minsann inte alls farligt kallt i vattnet nu.
Munsögrabbarna kom iaf tvåa och efter cupen så åkte jag till Hässelby för att droppa paret och hämta nästa.
Madde och jag skulle sola, härligt härligt!




Nu är jag i Sumpan igen, jag och F har lagat supergod mat och käkat oss mätta. Ikväll är det Alfie på tv och sen ska vi sova för jag börjar klockan sex imorgon. Snark!

Hepåre!



Kommentarer
Postat av: Valkyria

Varför i hela världen solar Kim med strumporna på?

2008-06-01 @ 21:51:04
URL: http://www.valkyria.blogg.se
Postat av: Anonym

BRA DAG BABE!!!
Madde : Han är lat! ;)

2008-06-02 @ 20:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0