Packed day

Shiet vilken lättnad, ringde precis vägverket som berättade att det var en gammal räkning jag fått i brevlådan och att allt redan var betalt. Fett med skönt! Min skatt kom nu också så jag funderar på att betala hyran på dirr om det går för sig så slipper jag oroa mig för det i slutet av månaden.

Anywho, var ute och for runt med Olle igår. Jordbro brush, mycket långt borta! Tror jag råkade se en dödsolycka på en mc också, Fy farao! Olson skulle iaf hämta lite grejor, han snackade ett bra tag med en gammal vän sen drog vi vidare mot stan. Ännu en gång fick vi yra runt som blinda höns för att det var avstängt överallt men till slut tog vi oss till Chaplins kontor där Ollie smällde i sig Donken-käk och jag höll på att slå ihjäl mig på en kontorsstol medan Charre delade ut reklamtröjor. Trevligt!
Hemåt igen, puss på Olson och sen byta bil. Gärnet till Bro för att sova med pojken. Han låg i soffan och berättade så stolt att han minsann fick visa leg när han skulle köpa snus. Se där...
Vi snackade som vanligt en massa skit och mös innan vi somnade båda två.

Imorse vaknade jag ganska tidigt. Mobilen envisades med att låta och jag envisades med att låta bli att svara men det är inte lätt att vara poppis ibland. Upp och hoppa, fixa och trixa och sen brumma hela vägen till Bergshamra för att hämta mitt körkort och nordea-kort. Shiet vilken resa alltså, nu kom jag precis hem och ska typ gå ut och käka, sen sola och sen fixa iordning mig för att dra in till stan och kika lite innan det är dags att hämta lilla Aston.

♥ C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0