Planering

Nu har jag tänkt igen...

Jag trivs verkligen inte där jag jobbar just nu vilket givetvis suger röv. Jag lär ju jobba kvar där i vilket fall som helst men medan jag jobbar där måste jag se till mina options, så att säga.
Jag ska söka till lite olika saker så som väktarutbildning, kustbevakningen och t.o.m polishögskolan. Det känns så där eftersom dom flesta jag känner hatar "bängen" men jag skiter i det just nu för jag ska väl bli en sån där bra polis.. eller whatever.
Söka ska jag iaf göra sen får vi se vad som händer, antagligen inte ett skit men jag kan inte göra annat än försöka. Något måste jag bli för på en mack tänker jag då inte jobba på resten av livet. Jag vill INTE se ut som dom 40-åriga fetknopparna som jobbar på mitt jobb just nu. NEJ ICKE!

Jag träffade även en gammal klasskompis på Donken idag och hon hade gått en barnskötarlinje i Farsta tror jag som jag ska kolla upp också för dagis skulle jag också kunna tänka mig.

Inte helt opassande så dök Adde upp på msn och sa:

hörrö, sök till fjällen

de kommer bli galet

cissi säger:

oki fjällen =) vart

Adde säger:

stöten, sälen

stoten.se

jobba.

Jag ska även gå in där och kolla men jag vet inte hur poppis det kommer bli hos min kära pojkvän. Men det skadar inte att kika.

Nu ska jag kolla upp allt detta och jag lär väl återkomma senare.
Hejhopp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0