Skräckis at the movies

Hey hello!

Igår vart det bio, vi stod i kö till klockan var kvart över nio för att få en varsin dricka, bion började klockan fem över nio och vi ställde oss i kön fem över halv nio. KUK va irriterade vi var mot slutet men det gick över så fort vi kommit in i biografen. Det var jag Fridde och typ tre fjortisar som skulle se Shutter, sköj!
Filmen var minst sagt obehaglig, det är något med japsar som freaks me out. Usch! Men den var okay, det slutade med att jag satt som en boll och kollade mest på Fredrik. Fan, jag ska inte se sånt där på bio. Det var ganska otajmat också eftersom jag hade värsta mardrömmen natten innan. Men men...


Vi åkte hem till Sumpan på dirr och jag fick chitchata lite med min tjocka kompis Valky som var ute på promenad och var sugen på Grönan inom en snar framtid. Sen ringde jag Olle bolle också som vart ute och träffat på kustbevakningen. Se där!

Nu ska jag iaf duscha sen ärenden i Hässelby-Vällingbytrakterna som väntar och sen är det bara gärnet hem och in mot stan för att sitta Aston-vakt!
Arrivederci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0