Stress

CRAP! Nu har jag inte haft tid att skriva igen och tre fartfyllda dagar har passerat.

I Måndags var jag ju måttligt stressad när jag kom ifrån jobbet strax innan halv sex och var tvungen att åka hem för att lämna bilen och byta om innan jag var tvungen att i princip kuta till tuben för att träffa upp Lisa och Linn på Josefina. Jag dör vilken stress, missade nästan bussen och glömde typ halva mitt liv, åkte en station för långt med tuben så jag fick åka tillbaka. Helvette!
Till slut kom jag iaf fram och vi fick börja med att sitta i ett hörn på golvet i ett tält och tejpa undersidan på alla klackskor så modellerna inte skulle halka eller whatever. Ja, för er som kanske missade det i tidigare inlägg hade vi fått i uppgift att vara modellpåklädare eller va fasiken det nu kan heta.
Ja, så som sagt. Där satt vi ett bra tag och när håltagning, tejpning och fixning av diverse var klart så fick vi gå upp och ta oss något att drick. Catwalken var jättefin och på namnskyltarna så namn så som Carolina Gynning, Josefine Crawford m.m. Vi fick reda på att det var nån form av lansering av någon ny tidining som hete Chick och då skulle de tydligen ha en modevisning som höjdpunkt på det hela. Mycket trevligt!
Vid elva satte showen igång och stressen var hög så att säga. Vi fick typ två modeller var, förutom Linn som fick en. De var halvt påklädda när de klev utanför tältet men wtf, det gick relativt bra ändå. Måna kända ansikten var det även bland modellerna Vicky(?) och en hel del vinnare från Top Model Sverige så det var skoj att se.
När visningen var klar så ville vi bli fulla och feste med kändiseliten så vi gick upp mot festen och tog en varsin drink. Gry Forsell, Bingo Rimér, Alcazar, Peter Jöback, Magdalena Graaf, Schenkenberg, Lena PH är bara några få av dom som vi fick vila våra ögon på under kvällen. Shiet! Nice med lite kändisgossip också.
Vi såg nämligen en full Philipsson stapla förbi med mord i blick och fick reda på att Magnus som hon tydligen "höll på med" satt och snackade med Graaf så hon hade varit som en igel på Marcus Schenkenberg hela kvällen. Antingen för att hon var intresserad av honom eller helt enkelt för att göra sitt gamla ragg sotis. Mm, only she can tell. Men visst älskar ni skvaller va? Precis som jag...
Men iaf, vi fick skjuts av Martin hem till mig för att han är så himla snäll men när vi parkerar utanför kommer jag på att nyckeln ligger under mattan och porten är låst. Portkoden fungerar inte efter midnatt så det var bara att sätta sig i bilen igen och åka till Täby. Alla var först på att kröka mer men efter typ en halvtimme i bilen så ville vi mest bara sova när vi kom fram så jag och Lisa fick skeda i Björns säng och jag slocknade på dirr.




Igår vaknade jag av en sjungande Linn med ljus och hela fadderullan. Vår Lisa fyllde 21 så dom hade fixa frukost och hela köret. Bra skit! Omelett, mackor och massa juice. Efter frukosten fixade jag iordning mig och tog bussen in mot Danderyd och sen vidare in mot stan för att fixa naglarna och efter det plocka upp Aston. Det gick bra som vanligt förutom att jag glömde nyckeln hem till honom i Sumpan. Lyckligtvis var mamma Anneli hemma så hon öppnade åt oss och när hon gått igen så lagade jag mat sen lekte vi lite innan det var sängdags.
Vid nio-tiden fick jag bege mig hemåt där F satt och väntade tålmodigt i soffan. Vi myste lite, kollade på en hyffsat bra film och somnade lite lagom.



Imorse gick jag upp strax efter att Fredrik gått. Smink, kläder, väska och sen iväg mot stan för att ta jouren för Anneli. En fröken på dagis var sjuk så istället för att Anneli tog det så fick jag göra det. Det var mysigt att jobba på dagis igen en snabbis men jag vet inte om jag fortfarande är lika sugen på att jobba med det på heltid för det var helt galet. -Ljudnivån, stessen, springet, snorungar!!! Ja, nej men det var trevligt.
Jag fick i uppdrag att lämna kaviar på Lobby innan jag åkte hem och gick lite smått vilse med Fredrik i luren så jag lev lite smått upprörd men det gick bra till slut och nu är jag hemma. Lajzan lär dyka upp snart och då ska vi käka något innan jag drar vidare till Bro för att vänta in min hårt arbetande man.


Jag måste ju visa upp mina legobyggarskills.
Pojkarna bråkade om vem som skulle få mina plan och rymdraketer.


Nu ska jag duscha och prata klart med Lisa.
Tchüs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0