Helg med la familia

Yes indeed, snart är även denna helg slut och den har väl varit helt okej.

Igår tog jag mitt pick och pack och for till Hässelby för att hänga lite med la familia innan utgång med Lisa. Det blev middag på Gula krogen och Lajzan kläckte ur sig en kommentar som gjorde att t.o.m servitrisen garva, -"Jag är oskuld!".
Efter maten gick jag och syster hem, jag hämtade resten samt beställde taxi. Vi hämtde upp Lisa i Ängbyplan och åkte vidare till Dao. Kort efter kom Ida och vi slog oss ner för att börja förtära alkohol. Vi snackade en bra stund och började spela lite kortrtspel med några killar som satt vid samma bord. Det började med sjuan och slutade med spårade alkohollekar.
Hela SATS på var där också och det var fler som hälsade och kände igen mig vilker gjorde att jag fick lite dåligt samvete så nästa vecka sätter jag nog förhoppningsvis igång igen.
Ida var jättefestsugen så jag lovade med mig själv till stan och Viper, Lisa var för trött (kåt) för att följa med så hon åkte hem till Jonas medan jag och Ida fortsatte. Dessvärre var inte Viper öppet så vi drog till Starbar, tog en öl och sen åkte vi hem.
Jag somnade på soffan i Hässelby, efter att ha kollat lite på tv...



Imorse var jag bakis som ett as så det blev tv-titt enda fram tills det var dags att fixa iordning sig och åka till Bålsta. Click gick på tv och när den började förklarade jag för mamma att jag gråter åt den filmen och det var samma sak denna gång. Tårarna sprutade verkligen, shiet va ledsen jag var.
Efter den fixade alla tjejor iordning sig, pappsen drog till Per för att kolla matchen och jag blev chaufför till kusin som fyllde år. Lite kalas, träffa kusiner och mostrar, god mat och god fika.



Nu är jag hemma igen, jag och mammsen har hyrt två filmer som vi ska kika på och senare inatt ska jag antagligen till Bro eftersom F kommer hem.
Imorgon kommer motorcykeln hem från Göteborg med buss så då ska jag väl kolla på den annars är det inget planerat.
He'på er!

Kommentarer
Postat av: lisa

hujeda mej.... å jag tror inte jag kan skylla på att jag hade blivit full där va? usch... den hemska sammingen om ens utseende, skyller på mobilkameran gör en inte rättvis!

2008-06-16 @ 13:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0