Chicken chicken

Jaha,  nu står jag och steker kylling. Så duktig är jag liksom...

Arbetsdagen var helt reko, kaos precis innan jag slutade bara. Typ 10 australienare som skulle tanka, köpa godis och lista ut vilka av alla deras pengar som var svenska. Sen kom det ytterligare ett halvt dussin stolpskott så ibland undrar jag hur jag orkar vara så frutansvärt trevlig.
Imorste t.e.x kom en kille och skulle först ha en kaffe, han betalade med kort och hade ingen kod så jag fick knappa in personnumret. Efter betalning var klar skulle han ha ett kinderägg också så jag gjorde om det igen, när han betalat igen kom han på att han behövde ta ut pengar och då sa jag snällt att man måste handla något och smart som han är så säger han att han redan har handlat... ÅH! Aja, han handlade något och fick sina pengar och efter det kom han på igen att han ville ta ut mer pengar men då var kön så lång och personerna i den så irriterade så jag fick säga emot så han ställde sig sist i kön för att ta ut mer pengar. -Det var en kille i min ålder, somalie! Så fruktansvärt frustrerande, han kunde inte svenska heller. Shiet, har haft nytta av min engelska skills idag, 4 real (Haha vilket skämt!!)

Jaja, jag har haft kul på jobbet iaf och jag fick en radio av Fredrik så nu är det inte tyst längre när jag brummar. Efter jobbet passade jag även på att tvätta bilen så nu är den superfin.
Systembolaget skulle jag ju gå på också, ja det var lättare sagt än gjort eftersom det typ är kaos i Vällingby just nu men jag hittade någon form av p-plats någorlunda nära så det vara bara att kliva in och shoppa vin, öl och cider. Vidare till åkis för att träffa pappsen, det första jag gör när jag kommer in är att gå fram till Gunnar men kommer på mig själv ganska snabbt -"nej, där var min pappa"... Fan, de är ju rakade hela högen och ser i princip likadana ut. Men men, sen handlade vi saker till imorgon så det lär ju bli succé eftersom jag hade pappsen med mig, annars är det hans fel helt enkelt. That's the way it goes. Simple as that.

image2267

Nu är jag hemma och har typ somnat i soffan ett tag, helt jävla slut efter jobbet. Sen har jag som sagt fixat kycklingen och plockat lite. Snart är det dags för en dusch, lite bus och sen ännu en ny film. Shoot em up, tydligen så dödar dom folk med morötter i den. Jag gav Meet the Spartans en chans också, är man på rätt humör så funkar den säkert men att sitta ensam hemma och kolla på en så skruvad film är inget jag rekommenderar.

Kycklingen kallar
Pussy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0