Hässelby är stället där jag bodde

Nu är jag hemma i Hässelby igen, jag jobbade från sex till tio imorse och åkte sen hem för att hämta systeryster innan vi begav oss hit.

Just nu är jag mest bara irri på den andra systern som är lite smått retarded... Tvi!
Alltid lika kul att komma hem till, speciellt eftersom hon alltid är här också. Hon tycker inte om skolan och skiter därför i att gå vilket förklarar hennes efterblivenhet.
.. och Linda, jag skiter i vem du snackar med men jag blir fan lack när du ställer dig emot mig och säger saker som: "men du har ju inte varit speciellt snäll mot honom!". -Aaargh! Du vet inte vad du snackar om, du har fan aldrig brytt dig om att lyssna verkar det som? Konstigt att man blir ledsen, besviken och förbannad på dig ibland.. Din dubbelmoral är inte heller att leka med, nej du är fan skev alltså!

image2204

Anywho, hon är oviktig. Jag fick ett sms nyss och blev superglad, okay blev lite avis också på solen och värmen men hur kul som helst att allt är bra. Jag vill också dra någonstans snart. Sol och värme är verkligen något som är efterlängtat är så jäkla trött på det här trissta vädret. Mörkt, regningt, grått... It's fucking depressing!
Ge mig sol, vårvärme och halvnakna karlar.

Mitt finger börjar läka lite, det har inte blödit på hela dagen men de är fortfarande som ett öppet sår. Jag försöker gå utan plåster så mycket spm möjligt så det får luftas men på jobbet är det dessvärre omöjligt för det är så mycket skit.

Nu ska jag roa mig på annat håll!
Peace out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

va du spec snäll då?

2008-03-12 @ 22:23:03
Postat av: cecilia

ehm , jag gjorde ett par tabbar för hundra år sen men det sista som hände var så löjligt att jag gav upp men skit samma, det var inte det det handlade om utan min dumma syster

2008-03-12 @ 22:39:48
URL: http://ceciiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0