Jag lever

..men har dessvärre inget internet i Sumpan än vilket betyder att jag just nu är i Hässelby. Förhoppningsvis (jag håller alla tummar och tår) så får vi igång internet och den bärbara datorn ikväll.
Bilder ska givetvis komma upp, lägenheten är mycket bättre än jag trodde den skulle bli, den är übermysig och kanske en aning tjejig men jag jag gillare!!

Men iaf, Lördagen så var jag ju lite smått bakis men jag fick ändå äran att köra familjen till Texas Steak House där vi skulle kalasa på stekar tillsammans med mor och fars vänner (och P-T). Jag käkade visserligen fajitas men det var minst lika kalasigt det.
Efter mycket mättade magar så tvingade jag familjen hem eftersom jag tydligen skulle på "konsert" med Madde och Ekis, så hem for vi fort som blixten (TACK Gunnar för maten, återigen!!) och väl hemma var det väl i stort sett bara att vända i dörren för Ekis kom kort efter och hämtade mig. När vi kommit till Maddox var det dags att dra mot bussen på dirr som gick mot Spånga där vi skulle till att hänga resten av kvällen.
Det var ju inte bara ett välkänt ansikte på plejset vi hamnade på. Typ halva min förra skola, alla Lajzan ragg och även ett av mina gamla (no comments!!).
Sebbe var där och ville inte riktigt inse att han inte var så älskad som han själv trodde men han tyckte jag inte var dryg och ganska social så jag kan ju inte riktigt tycka illa om honom. Men anywho, det var ett band som spelade och alla hejjade på trummisen som tydligen kallades för Räkan. Ja, han var duktig!
Efter kanske tre-fyra öl och en massa tjafs om vart efterfesten skulle vara så sket vi i allt och begav oss därifrån ist. Vi skulle till taxiskylten, det var jag, Madde, Ekis och ett stycke Corsby. Han är inte helt lugn, han hoppade in i bakluckan på en taxibil och snodde avfettning som han sen fick i munnen efter att ha gett den till Valkyria. Ja, en intressant hemfärd men hem kom jag iaf och somnade i systerns säng medan hon själv fick ta madrassen på golvet. Jag vet, hon är bäst!



Nu ska jag få mat här "hemma" i Hässelby. Just nu sitter jag i mitt gamla rum där den enda möbeln är detta skrivbord som datorn står på samt stolen jag sitter på. Ja, det känns minst sagt asskumt men wtf! Jag har världens mysigaste lägenhet men jag har inte vågat sova själv ännu. Vi får se hur det går med den saken.
Jag ska försöka sno med mig hunden idag eftersom jag är ledig imorgon så kan vi spendera lite quality time hon och jag.

Nu har ni fått en liten uppdatering igen, enjoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0