Karatefylla

Hej och hö ditt gamlka spö!!

Idag mår jag precis så som jag förtjänar, om inte lite bättre. Gårdagen blev... intressant.
Jag jobbade som vanligt, inget speciellt alls. Fredrik kom och lämnade Svenson Svenson, mycket snällt att pallra sig enda till Tensta, tack tack!

Eftermiddagen bestod mest av shoppa sprit och mat och skjutsa pappa all over men en lite powernap hanns med innan fadern väctkte mig så jag blev sur.
Maten smakade bra och efter den blev det flytt för hela slanten, ALLT skulle packas och nu är allt utom en garderob nerflyttat i kartongs så den ska jag ta tag i snart. Sängen gick det inge bra med för jag hittade inte någon sån där "nyckel" som passade i hålen. -Hatar när det händer!

Anywho, efter mat, flytt, dusch och smink kom Fredrik. Mamma, pappa och P-T skrämde antagligen livet på honom men skit samma. Efter ett tag kom även Madde och Ekis så vi gick upp och satte igång Svenson Svenson, jag ville ju verkligen se mini-Fred som var med i filmen. Skoj skoj!
Vi drack ett tag, det diskuterades gräs, rally och piercings, sen ringde vi taxi.
Vid 22:40 var vi på väg till Alvik och ja, där utanför stog bängen så Valky och Ekis smög därifrån till polisen hade gått sen gick vi mot entrén.
Vi träffade redan där Olson och Anders, lika söta som vanligt, Fredrik fick ett samtal så efter det gick vi iaf in. Man  gick ungefär en meter i stöten eftersom man liksom träffade ngn man kände hela tiden. T.o.m Robin Lubner var där och gav mig i vanlig ordning en kärleksförklaring. Lajzan hade ju sagt att han skaffat flickvän så Grattis tänkte jag men då sa han att min syster ljög och att han inte alls han någon flickvän. Okay, my bad!
Men iaf, vi hittade någonstans att gömma jackorna... fel igen! Fredrik hittade ett ställa att gömma jackorna eftersom garderoben var full. Han pulade in dom i små fack i garderoben så det bara var för oss att hämta dom sen. Bra där Fred... igen!
Efter det letade vi upp stolar i det housemusik-fyllda rummet och öppnade "the GOODIe-BAG" (som btw vägde ca. tre ton). Cider, Öl och jäger och sen lite vin på det. Mm, det kan inte bli så mycket bättre.
Lillesyster Olson dök upp titt som tätt och ville dansa så jag tog en för teamet helt enkelt, massor med dans, alkohol och snack sen helt plötsligt, två timmar för tidigt tänds lamporna. Tydligen blev det bråk så dom blev tvugna att avbryta festen men det ville inte Fredrik vara med på så han släckte lamporna på lampknappen medan dom andra tände. Jag vet inte hur poppis det var men bra jobbat ännu en gång.


Efter all skit så drog vi iaf hem till Ekis och fortsatte, där blev jag trött och ännu fullare så jag tror att jag somnade. Attraktiv jag måste varit...
När det var dags att dra var jag så out of it så det var sanslöst. Jag försökte seriöst sätta på mig väskan på foten. Jag brukar inte minnas så mycket men jag minns detta eftersom jag skämdes som en hund efteråt. usch, aja jag bjuder på den!
Jag och Fredrik tog en taxi, jag vet ínte huruvida han åkte taxi enda hem till Bro? Det känns ganska långt men jag däckade iaf på min säng utan underlakan eller madrass så det var ju rutti.

Imorse väcktes jag av mami tror jag. Det är ju dags att flytta, så nu har dom köpt soffa, tv och tv bord. Jag har ingen aning om hur skiten ser ut. Meningen var väl att jag skulle skruva isär sängen (som f.y.i jag och Stefan skruvade ihop tillsammans för ganska längesen) men det gick som sagt åt skogen.
Nu är det dags att ta hand om garderoben. Jag skriver säkerligen mer sen.

Sayonara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0