Shut up!

Dumma människor om skriver kommentarer anonymt, skriv inte alls ist. Det slutar med att jag sitter och funderar på vem det är som kläcker ut sig så spydiga saker hela tiden for no good reason!

Jaja, nu är jag hemma i Sumpan igen och det känns skönt. Jag käkade middag hemma med familjen och dessutom var mommo och moppa där också. Stackarna ska vara barnvakt nu när mamis och papis åler till Grankan.
Ja, middagen var väl en sån där typisk Arnblom middag där pappa kläcker ut sig små diskreta men ändå så spydiga kommentarer, alla klagar på Lajzan som fortfarande går och tror att ingen vet att hon skorstenar camel blue varenda dag hon säger att hon är på promenad och ja, mommo och moppa skrek mest på sin busiga lilla frisé Trisse.

Jag bestämde mig ganska snart efter maten att bege mig, orkade inte höra på skiten! Så jag åkte till Adde och kollade på en film innan jag sen åkte vidare till jobbet för att hälsa på Danni och Sebbe. Danni tyckte jag var skum som vanligt och då sa jag till honom att jag skulle hem och sova vilket inte uppskattades eftersom dom fortfarande har en timme kvar att jobba. HAHA!!

Nej nu lägger jag ner det här, btw så blir det nog jobb i påsk :(.
Puss puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0