Friends forever

I vått och torrt var det sagt, fan att jag ska vara så klantig...

Aja, häromdagen glömde jag att skriva att jag och Madde gick ut och shoppade eftersom hon var lite deppig. Hon var tydligen sämst på att shoppa men det gick ganska bra ändå till slut. Vi hittade massor med fina kläder till hennes lillebror, bl.a en tröja med en "giraffapa" på. Jag pekade ut ett linne till henne och hon pekade ut ett till mig och ja, jag älskar mitt linne och hon hade på sitt igår. Mycket bra! Jag shoppade även en guldplopp till F eftersom jag omedvetet snodde hans och en väska som jag typ blev kärr i på dirr.
Vi käkade sushi också, jag har fortfarande lite svårt för det men det går ner iag och jag blev mätt, konsigt att ris och lite lax kan vara så fruktansvärt mättande...



Jag vaknade i Bro imorse och tyckte att idag ska jag minsann göra en massa nytta. Jag råkade börja plocka lite hemma hos F men kom på mig själv att jag faktiskt hade lite bråttom. Jag brummade då vidare till Bromma och stadsdelsnämnden. Det fanns typ inga p-platser men jag skulle bara in och ut assnabbt så jag hittade en vid t-banan. Glömde givetvis sätta i p-skiva.
Det visade sig att Karin som jag skulle boka tid hos inte skulle komma tillbaka fören 13:30 så jag tog numret för att ringa senare och kilade sen tillbaka till bilen två minuter senare. Jävla fitt-p-lisor. Ett nackskott på varenda en alltså. 450 kronor för att jag glömde p-skylten i en halv minut. Jag verkligen verkligen avskyr dom där jäklarna!!
Aja, whatever. Åkte hit till Hässelby för att fixa cv:t och skicka det till pappsen så han kan skriva ut det och ja nu när det är gjort så skulle jag ringa till Karin tänkte jag men då var hon på möte och går inte att nå fören klockan 17 ikväll. Orka!!
Klockan halv sju ska jag va i stan hos Lisa och fixa håret, innan dess ska jag ta upp däcken från the basement och sen ska jag hem och kirra boendeparkering. Så man kan säga att jag har fullt upp...

Imorgon ska jag infinna mig på Drottninggatan klockan nio, in the morning. Shiet, Loreal-visning hela dagen. Men får bli ompysslad och skit men jag vet inte hur mina nerver ska palla. Jaja, jag får lov att bita ihop för Lisas skull. Den här gången blir det inget permanent dock, never again!



Sandrew baby, om du ser det här så vill jag gottgöra med bio och middag när du har tid... On me!



Nu ska jag göra lite mer nytta, däckhelvettena ska ju upp som sagt!
Puss

Kommentarer
Postat av: hannistyle

gott det såg ut =)
hoppas du får en fortsatt bra dag =)

2008-05-05 @ 14:33:08
URL: http://hannistyle.blogg.se
Postat av: Frida F

Hej!
Anser du att man ska vara klädd i vitt på skolavslutningen eller tycker du att man kan ha en färgstark klänning? Skriv gärna vad du tycker på min blogg!

Hälsningar
Frida

http://fridaas.blogg.se

2008-05-05 @ 14:35:58
URL: http://fridaas.blogg.se
Postat av: Anonym

hur gammal är du egentligen? du beter dig/lever och skiver som om du vore fjorton år!!!

2008-05-06 @ 15:36:24
Postat av: Valkyria

Jag tycker inte att du behöver läsa C's blogg om du nu stör dig så jävla mycket på den, ännu mindre lämna hemliga kommentarer... Jävla infantila exkrementbarn!

2008-05-06 @ 19:07:12
URL: http://www.valkyria.blogg.se
Postat av: malun

saknar dej jäätte mkt här hemma, har igen att snacka med längre, ingen att sova nere hos när jag/du inte vill sova själv.. lajzan är ju alltid full på helger, inte till så mycket hjälp! jag älskar dej jätte mycket syster, hälsa på massor!

2008-05-06 @ 20:16:09
URL: http://majzaan.blogg.se
Postat av: cecilia

Jag lever precis så som jag vill leva , pajas! Ibland så plockar jag lite vucenpoäng faktiskt ;)

Maddox, du är bäst!

Malin, saknar dig också hjärtat det är bara att komma över any time. Du är alltid välkommen :)
lova ya!

2008-05-07 @ 10:49:29
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: malun

jag vill bo hos dej på tisdagar, men din pojkvän kanske är där, säg till ifall han inte är där :)

2008-05-07 @ 16:52:27
URL: http://majzaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0