Kaoskalas

Jahaja, här händer det grejor?

I Fredags blev det ju en roadtrip deluxe fram och tillbaka till Blidö och det var myspys förutom att hemvägen var oerhört jobbig. Jag kunde knappt sitta still och det var riktigt boring!
Vi åkte iaf direkt till Sumpan för att lämna alla utemöbler och kirra lite, sen till Hässelby för att lämna bilen och leka lite med mamma & pappa. Fredrik blev matad med öl och jag spelade lite guitarhero.
Efter en stund sög det lite när alla började reta mig så då slet jag tag i min pojkvän och åkte hem.
Lisa hade festat i Sumpan och ville ha någonstans att sova så jag sa att det gick bra att ta soffan bara hon hörde av sig innan. När hon väl hörde av sig så var det inte riktigt läge att svara så hon började väl vandra I guess. När vi var klara så ringde jag iaf och det slutade med att jag fick köra och hämta en ganska päääckad Lisa i närheten av Garbos. Hon slängde sig in i bilen och sen snackade vi lite skit innan vi somnade...

Igår morse så var det meningen att Lisa skulle ta sig hem men hon orkade inte så det slutade med att hon stannade kvar och jag och F höll på att spricka. Han försökte få Lisa att gå på systemet eller en promenad men Lisa sa mest: "HAHA, ni får inte ligga". Det slutade med en dusch och en ganska mörbultad tvättmaskin.
Städning, en till dusch och lite sminkning senare så kom Linn och Sandrew. Maten lagades och åts och vinet flödade. Linn var rak redan klockan sex och försökte lära mig dansa till Jason Mraz. Det gick väl si sådär, anywho. Ännu lite senare ramlade det in lite boys och kalaset var igång. Fredrik och Christian lekte med bokstavskex, Linn krossade glas och grät hyseriskt, två av killarna blev utskickade av någon oklar anledning, Kim och Sandra sprang iväg, Fredrik däckade i soffan och Lisa and me self försökte verkligen få Linn att förstå att det inte var något allvarligt som hänt. Kvällen slutade väl så där men i det stora hela var det helt okey. Jag fick knappt liv i Fredrik som låg på Lisas plats och när han väl kom till sängen så fick jag en armbåge i ögat och en jädra massa snarkningar i örat. Sötapa!!




Imorse vaknade jag psf, som vanligt men jag hade två brudar i soffan bredvid så kunde inte göra så mycket åt saken. De drog så småningom men då sa F till Lisa att han inte orkade så då drog jag in i duschen och han blev upprörd för han skojade tydligen bara. Men det löste sig sen iaf.
Efter att fått upp våra söta arslen ur soffan drog vi till affären för att handla papper. Kvällen innan hade vi nämligen varit tvugna att torka oss med kaffefilter eftersom toapappret tog slut. KUL!!
Sen blev det iaf Subway-macka innan pappsen kom och hämtade oss. Jag hade nämligen bilen i Hässelby så jag var tvungen att hämta den.
Hem till Sumpan igen för att städa och packa och nu är jag ännu igen i Bro. Klockan tolv imorgon ska jag infinna mig på Statoil i Råsunda för att gå på intervju. Mycket bra...

Nu pallar jag verkligen inte skriva mer så skit på er så hörs vi!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0