Ojsan hoppsan!

Ja men intervjun gick ju verkligen bra, bye bye Statoil hej hej OK...

Ringde till Statoil för att säga att det var över men Danne var inte över så jag bad dom säga åt honom att ringa sen. Vi får se hur dom tar det, jag hoppas dom inte blir arga *gulp*!
Jag ska iaf dit på Måndag, Tisdag, Onsdag och sen på Torsdag får vi se vilken tid jag ska infinna mig. Men det blir nog hela nästa vecka. Hela sommaren är inbokad iaf, massor med pass.
Intervjun var lite smått oseriös men jag gillare, de öppnar halv sju på morgonen och stänger tio, på helgerna åtta till tio. Mycket bra. Man är liksom inte låst om man får kvällspassen så att säga. Jag tror det kommer bli grymt! Jag hejar på mig.

Nu har jag suttit i telefon med Lisa i typ sju år, hon och jag sitter typ alltid i samma båt. Det är så jävla skönt att snacka med henne för hon förstår mig och jag förstår henne. Asnice!
Hon ska på date ikväll och är lite nervös mest för daten tror jag men sen för att det ska hända något oförutsägbart som att hon skulle börja gilla killen. Aja, stackaren kommer få kämpa om han nu blir intresserad. Poor guy!

Nu kommer snart min man och vi ska på promenad, han ska tydligen spendera pengar så jag får peka så handlar han.
Hej svejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0