Planera mera

Jaha, så ligger jag i solariet och sover då ringer självklart luren när det är som skönast "DU ÄÄÄÄR MIN MAN!". Freddelito ville som vanligt planera, det är jävligt tur att jag har honom för det där med att vara rutinerad och crap är liksom inte min kopp av te.
Anywho, mitt smink måste bli hämtat på landet eftersom jag glömt det där och päronen har besämt sig för att vara hemma i helgen, dessutom måste jag ha utemöblerna överkörde från Hässelby till Sumpan innan middagen imorgon så det blidde lite kämpigt.
Mm, detta var vi tvugna att lösa på bästa sätt och både jag och F kör volvo vilket inte är så billigt fram och tillbaka till Blidö. Då tyckte jag att vi slår två flugor i en smäll genom att låna pappsens bil där möblerna får plats och den är dessutom bensinsnål så det ju typ sjukt bra. Ibland lyckas jag också...

Fredrik ska lämna Ante på hans jobb eftersom han ska på fiskesemester. Asweird, det är ju verkligen inte alls kul att fiska. Men iaf, efter det lär ju han komma hit så vi kan dra. Han slutar inte fören ett och då ska han till Bro för att duscha och hejfadderittan.

Men så ser dagen ut iaf. Jag har så fruktansvärt boring här i Hässelby så klockorna stannar. Ingen är hemma och mammsen är på möte.
Men mina vänner, jag har iaf lite glada nyheter. De ringde från Statoil i Råsunda and guess what? Jag har en jobbintervju på Måndag. Det är bara att hålla tummarna, det är ju ganska nära där jag bor liksom så det skulle ju vara trevligt om det gick bra. 

XoXo

Kommentarer
Postat av: jenny

ha en fin dag.

2008-05-16 @ 12:52:35
URL: http://jnyyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0