Systrar

Ahmen visst!

Glömde kanske skriva resten av kvällen igår, ja det blev Desperata Hemmafruar och Greens Street Holigans för hela slanten. Mycket mycket bra!
Det där med röda veckan är något som suger något så fruktansvärt och att ha besök var inte heller någon hit igår. Shiet säger jag bara, jag ville bara skjuta mig själv. I helgen blir det fanimig åka av...

Anywho, det var jättemysigt att ha Malin och Julia på besök. Tyvärr blev dom utan frukost imorse eftersom jag själv aldrig äter det och totalt glömde bort att handla det. Men de klarade sig för dom tog tydligen en tidigare pendel och åkte hem innan för att käka. Sämsta storesyrran ever typ! Jag får gottgöra det någon annan dag helt enkel.



En annan syster är lite putt för att jag aldrig har tid med henne, eller så är det för att hon ska ha något att skylla på när det inte passade att sova här i helgen.
Jag har planerat att kalasa i Bro med mamma och pappa Spångberg eftersom Jan blir... äldre. 
Det  blir det svårt för Lajzan att sova hemma hos mig när jag inte har någon extranyckel, den har nämligen farmor.
På Lördag är vi bjudna på inflyttningsfest i Bålsta, jag är inte säker om vi ska dit än men F ska antagligen spela rally (som sagt) dagen efter och om jag då ska med blir det svårt att sova i Sumpan. Iofs så glömde han signa upp sig så vi får se om det blir nån bilköra för hans del. Vi får la hålla tummarna.

Titta jag hann fylla i ännu ett inlägg innan jag ens hunnit bädda sängen.
Bruush!


Kommentarer
Postat av: Titti

Fin blogg du har! Kolla gärna länken i mitt senaste inlägg :)

2008-05-21 @ 15:24:40
URL: http://tittisegen.blogg.se
Postat av: M a m m a . J e s s i c a

Goddagens!
Hoppas du haft en bra dag idag!

Kram!

2008-05-21 @ 15:24:46
URL: http://jyees89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0