Utgång i massor

Shiet va jobbigt, jag har inte skrivit sen i Torsdags typ...

Aja, Torsdagen var iaf asseg. Jag satt i Bro med min man och kollade på tv. Däckade i soffan till Dirty Dancing så jag gick gick och la mig och somnade typ på dirr.
På Fredagskvällen hade Fredrik planerat att dra ut, Terassen skulle han till så jag raggade också upp lite skoj att göra. Det var typ erotikmässan, utgång med Danni, utgång med Lajzan eller leka med Valkyria som gällde men jag tyckte det var dags att hänga med syrran så vi var hemma hos mig till en början och drack bira samt vin.
Eftersom jag inte har någon kortlek och Lajzan ville spela ölspelet så fick hon pyssla ihop en, knäppunge. Jag fick iaf typ alla straffklunkar och blev lite kalasig och efter ett tag var det dags att dra ut så det blev först In. Asdött, det var vi och en till där så vi drog vidare till Wokhouse. Där var det visserligen mer folk men inte speciellt kul, jag minns väl inte så där asmycket men jag drog typ bara ifrån min stackars syster för att ta en taxi hem till Sumpan där Fredrik stog och smög på min uteplats redan. När jag ramlat in genom dörren och satt mig på min "sängscen" så bankade han på fönstret så jag höll på att kissa ner mig.
Anywho, jag kommer inte ihåg så där asmycket men det var karatefylla.



Igår så vaknade jag lite smått trött men inte bakis, as usual. Ingen frukost hemma hade jag heller så jag kom på den briljanata idén att gå till Subway och käka, yees! Det gjorde vi, Sumpan äger för nästan allt finns. De var jävligt otrevliga på Sub så jag tyckte att jag skulle sno deras jobb för jag skulle kicka ass.
Men iaf, efter frullen kom Lajzan för att hämta sitt skit och då ville hon ju givetvis ha skjuts hem så jag övergav F som ändå skulle vidare och så körde jag hem till Hässelby.
Det hände väl inte så där skitmycket egentligen, Madde ville sola så jag fick ställa upp som moraliskt stöd sen ringde Linn och då blidde det Tegel på kvällens aktivitetsschema.
Fredrik och jag käkade med päronen i Hässelby och tog sen en taxi till Täby och Martin för att förfesta lite. De vanliga Täby-människorna var där, Lisa och Jonas kom lite senare. Det första dom gjorde när dom kom var att ligga med varandra, dumpuckon! Skoj var det iaf och mycket chitchat.
Vid tolv-tiden var det dags att åka, tre bilar behövdes och jag hamnade med Sunken, lucky me. Taxichaffören var helt galen, rysk hitman typ. Han skulle sno långtradare och råna banker tillsammans med Sunken. Sen skulle dom råna banker och fly i en u-båt... Hel vrickat! Efter ett tag kom dom fram till att han skulle "fixa" Martin också eftersom han bråkade med grannen. Ja, som sagt twisted!
Kvällen på Tegel var helt okej, jag tappade bort "familjen" hela tiden. Linn och Martin lyckades nästan hålla sams och F såg mest ledsen ut.
Vi tog ännu en taxi till Hägernäs när det var dags att sluta festa, alla ville ha donken men vägrade gå in så vi gick igenom drive-through. Det såg nog lite skevt ut men whatever, vi är bäst. Jag var full så som vanligt slängde jag i mig maten, käkade från andras mat och var allmänt äcklig. Men det sket väl jag i, jag och F tog en taxi till Sumpan igen och hade heta diskussioner om barn och skit. Mycket nice! Jag tror att vi somnade på en gång när vi kom hem men det är ingen som minns något.
Fredrik har hittat blåmärken på HELA överarmen och är typ öm i hela kroppen. Det är helt sick, han ser helt blåslagen ut och dessutom har han något svagt minne av att vi brottades utanför Tegelbruket, jag minns inte det men det är säkert så. Jag har dock inte speciellt mycket blåmärken från gårdagen däremot har jag fått ett fett märke på höften och på armen. Jaja, we like it rough...


image2498
Fredrik och Martin testar vem som är bäst på att kramas..

Idag så skulle jag varit med Sandrew men jag glömde när Valkyria ringde och sa att de skulle komma över. Jag är ett jävla dumbass och kanske har sumpat en av mina närmsta vänner så jag ska försöka lösa det här på något sett. Det känns dock som att jag kan ha gjort en eller två tabbar för mycket nu... Ajaj!
Madde och Nickepicke kom över på fika, F gick och handla kakor och oboy medan jag städade hela huset bara för att de skulle komma. Nicke åt upp alla bullar typ och klagade på min kaffebryggare men tydligen så blev kaffet asbra även fast jag totalmisslyckades. Sen åkte vi iaf och golfade, det gick mest åt helvette för mig och vi var tvugna att avbryta på hälften eftersom vi skulle befinna oss hemma hos mamma och pappa Spångberg klockan sjuttonhundra så det blev bråttom mot slutet. Nu ligger F i soffan och är astrött och jag kikar på Holiday. Sjukt bra..

Japp där fick ni väl uppdateringen då, nu är det någon som är lite otålig här så jag måste sluta skriva.
Arrivederci!


Kommentarer
Postat av: Anonym

så jävla illa typ hundraelfte gången du missar sandra

2008-05-04 @ 21:48:47
Postat av: Dumskallen

Jajjemen, trevligt att du håller med mig men vore nice om du kanske kunde skriva vem du va.. bajsskalle!!

2008-05-05 @ 13:12:49
URL: http://ceciiliaa.blogg.se
Postat av: Maddox

Dumt att inte skriva att jag vann!
Sorry Sandra att jag snodde C : [

2008-05-05 @ 18:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0